Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
Υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη Ανδρέα Νικολακόπουλου
23:25 | 21/05/2024

Ο Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη Ανδρέας Νικολακόπουλος την Τρίτη 12 Μαίου επισκέφτηκε τα Γρεβενά στο πλαίσιο των επισκέψεων της Νέας Δημοκρατίας ενόψει των ευρωεκλογών της 9ης Ιουνίου΄.

Ο Υφυπουργός επισκέφθηκε τον Αντιπεριφερειάρχη της Π.Ε. Γρεβενών κ. Ιωάννη Τσακνάκη, τον Δήμαρχο Γρεβενών κ.Κυριάκο Ταταρίδη, τη Σχολή Αστυφυλάκων ,την Πυροσβεστική Υπηρεσία , το ΕΠΑΛ Γρεβενών και συναντήθηκε με αγρότες της περιοχής . Ο υφυπουργός κατά την επίσκεψη του συνοδευόταν από τον Βουλευτή Γρεβενών Γιάννη Γιάτσιο, τον Βουλευτή Πιερίας Σπύρο Κουλκουδίνα και τον Γενικό Γραμματέα Δια Βίου Μάθησης του Υπουργείου Παιδείας Γιώργο Βούτσινο.

Διαβάστε επίσης

 

Ο κ. Νικολακόπουλος ως Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη έπειτα από την επίσκεψη του στην Σχολή Αστυφυλάκων Γρεβενών είχε την ευκαιρία να διαπιστώσει το σημαντικό επίπεδο εκπαίδευσης που διαθέτουν τα αυριανά στελέχη της Ελληνικής Αστυνομίας και τα επαρκή επιχειρησιακά εφόδια που λαμβάνουν καθημερινά, μέσα από τη φοίτησή τους στην Σχολή Αστυφυλάκων Γρεβενών.

Συγκεκριμένα, τόνισε ότι φτιάχνουμε μία σύγχρονη αστυνομία, που θα μπορεί να αντιδρά αποτελεσματικά απέναντι στις εξελιγμένες μορφές του εγκλήματος, ανταποκρινόμενη στις διεθνείς προκλήσεις και αυτό γίνεται μέσα από την συνεχή και άρτια εκπαίδευση των στελεχών, αλλά και την αξιοποίηση των νέων τεχνολογιών και των ψηφιακών μέσων που διαθέτουμε.

Πηγή:  grevenapress.gr   (πηγή φωτο:nikolakopoulosandreas)

 

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis