Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
20:48 | 23/06/2023

Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Χαράλαμπος Λαλούσης, επισκέφθηκε σήμερα, Παρασκευή 23 Ιουνίου 2023, συνοδευόμενος από τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγο Λάζαρο Μαυρόπουλο, τις εγκαταστάσεις της Αστυνομικής Ακαδημίας στις Αχαρνές Αττικής.

Τον κ. Υπουργό υποδέχθηκαν ο Διοικητής της Αστυνομικής Ακαδημίας, Υποστράτηγος Χαράλαμπος Καλόγηρος και ο βοηθός του, Ταξίαρχος Κωνσταντίνος Χαλκιάς.

Διαβάστε επίσης

Στο πλαίσιο της επίσκεψης ο κ. Υπουργός απηύθυνε χαιρετισμό στους Δόκιμους Υπαστυνόμους του 4ου Εκπαιδευτικού Τμήματος της Σχολής Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας, παραθέτοντας νουθεσίες και παραινέσεις προς αυτούς, ενόψει της αποφοίτησής τους και της έναρξης της σταδιοδρομίας τους ως Αξιωματικοί στο Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας.

Τον χαιρετισμό παρακολούθησαν ο  Διοικητής της Σχολής Εθνικής Ασφάλειας, Ταξίαρχος Παναγιώτης Κολλίντζας, ο Διοικητής της Σχολής Μετεκπαίδευσης & Επιμόρφωσης Ελληνικής Αστυνομίας, Αστυνομικός Διευθυντής Ηλίας Παλιογιώργος, ο Διοικητής της Σχολής Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας, Αστυνομικός Διευθυντής Γεώργιος Κλητοράκης, ο βοηθός Διοικητή της Αστυνομικής Ακαδημίας, Αστυνομικός Διευθυντής Βασίλειος Σαλούκας, ο Υποδιοικητής της Σχολής Εθνικής Ασφάλειας, Αστυνομικός Διευθυντής Γεώργιος Γκρίζης, καθώς και Αξιωματικοί και στελέχη των Σχολών της Αστυνομικής Ακαδημίας.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis