Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
100pol
10:27 | 16/07/2024

Αξιότιμε κύριε πρόεδρε, 

καίτοι έχει παρέλθει σχεδόν ένας μήνας απο την σύνθεση του νέου Δ.Σ. της Ένωσης κατά την οποία αναφέρατε ότι το μείζον θέμα της ίδρυσης παιδικών σταθμών, θα τεθεί άμεσα στην συνεδρίαση του επόμενου Δ.Σ. και θα ζητήσετε να συσταθεί επιτροπή που θα ασχοληθεί με το πρωτεύων αυτό ζήτημα που απασχολεί εκατοντάδες γονείς συναδέλφους μας, με λύπη μας διαπιστώνουμε οτι ουδεμία συνεδρίαση (!!!) έχει λάβει χώρα μέχρι σήμερα, επιβεβαιώνοντας δυστυχώς τις επιφυλάξεις μας ότι η επίκληση του λόγου αυτού εκ μέρους σας, ως μείζονα λόγου για την διεξαγωγή των εκλογών της Ένωσης ένα χρόνο πριν την λήξη της θητείας της, ήταν μια πρόφαση και οχι πραγματική σας προτεραιότητα. Ελπίζουμε να διαψευθούμε στο μέλλον.

Διαβάστε επίσης

  Εκτός αυτού, θεωρούμε ότι είναι πρωτοφανές στα χρονικά του σωματείου να μην έχει συνεδριάσει μέχρι σήμερα, ενάμιση μήνα μετά τις εκλογές, το κύριο όργανο της Ένωσης, προκειμένου να μεταφερθούν προβλήματα, να ακουστούν προτάσεις και να ληφθούν αποφάσεις για φλέγοντα ζητήματα που απασχολούν τους συναδέλφους, ενώ ταυτόχρονα το προεδρείο της Ένωσης επιδίδεται σε επισκέψεις εθιμοτυπικού χαρακτήρα με τα ίδια και τα ίδια copy paste υπομνήματα, χωρίς να καλείται πρώτα σύσσωμο το Δ.Σ. να καταθέσει θέματα  προς επίλυση ή εποικοδομητικές προτάσεις τις οποίες η πλειοψηφία σαφώς μπορεί να αποδεχτεί ή να απορρίψει.

  Σε καμία περίπτωση δεν θέλουμε να πιστεύουμε οτι η βιασύνη σας να επισκεφτείτε τον κύριο Υπουργό έχει να κάνει με τυχόν αίτημα χορήγησης συνδικαλιστικων αδειών στα μέλη του νέου Δ.Σ., καθώς όσο αφορά στα πρόσωπα μας δεν έχουμε ενημερωθεί ούτε εξουσιοδοτήσαμε κανέναν για κατάθεση σχετικού αιτήματος εκ μέρους μας.

  Τέλος, καθώς γίναμε κοινωνοί απο συζητήσεις μελών του προεδρείου της Ένωσης σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης για πρόβλήματα στην λειτουργία του σωματείου μας, την νομική κάλυψη των μελών και ελλείψεις μέχρι και στο χαρτί, εξαιτίας δικαστικής εκκρεμότητας τακτικής αγωγής που κατατέθηκε κατά της Ένωσης Αθηνών για ακύρωση των εκλογών λόγω σειράς παρατυπιών, σας καλούμε όπως το συντομότερο δυνατόν συγκαλέσετε το Δ.Σ. της Ένωσης για την σχετική ενημέρωση των μελών. 

Τα μέλη του Δ.Σ. Ε.ΑΣ.Υ.Α.

ΧΡΥΣΑΦΗΣ Γρηγόριος 

ΡΗΓΑΣ Νικόλαος 

ΓΚΟΥΜΑΣ Βρεττός 

ΤΣΙΛΙΓΙΑΝΝΗ Μαρία 

ΠΑΠΑΔΗΜΑΤΟΣ Δημήτριος 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis