Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
10:19 | 16/12/2023

Τις Ειδικές Μονάδες Αντιμετώπισης Καταστροφών (Ε.Μ.Α.Κ.) του Πυροσβεστικού Σώματος, βράβευσε την Τρίτη, 12 Δεκεμβρίου 2023, το Ελληνικό Ινστιτούτο Εξυπηρέτησης Πελατών (ΕΙΕΠ) σε ειδική τελετή που πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Το ΕΙΕΠ, παραμένοντας σταθερό στις αξίες του και στο όραμά του, επιβραβεύει 14 χρόνια τώρα τις εταιρείες και τους οργανισμούς με στόχο την προώθηση της ευγενούς άμιλλας, την προβολή νεωτερικών πρακτικών και την αναγνώριση στελεχών, αφοσιωμένων στην εξυπηρέτηση πελατών.

Διαβάστε επίσης

Στην ειδική τελετή, που επιβράβευσε τις άριστες πρακτικές εξυπηρέτησης, απονεμήθηκε τιμητική διάκριση στο έμψυχο δυναμικό που απαρτίζει τις Ειδικές Μονάδες Αντιμετώπισης Καταστροφών (Ε.Μ.Α.Κ.) του Πυροσβεστικού Σώματος, για το σύνολο της προσφοράς τους στην ασφάλεια και προστασία της ζωής και της περιουσίας των πολιτών και του κράτους, καθώς και του δασικού πλούτου και φυσικού περιβάλλοντος της χώρας από τους κινδύνους των πυρκαγιών, θεομηνιών και άλλων καταστροφών, τόσο εντός όσο και εκτός των συνόρων μας.

Πριν την ανακοίνωση των μεγάλων νικητών της βραδιάς ο Πρόεδρος του ΕΙΕΠ, Frank Thibaut, κάλεσε στη σκηνή τον Προϊστάμενο Κλάδου Επιχειρήσεων του Α.Π.Σ. Υποστράτηγο Αθανάσιο Μπαλάφα, ως εκπρόσωπο του Αρχηγού του Πυροσβεστικού Σώματος Αντιστράτηγου Γεώργιου Πουρναρά, για να παραλάβει το τιμητικό «Βραβείο ΕΙΕΠ». Τον Υποστράτηγο συνόδευαν πέντε (5) στελέχη της 1ης ΕΜΑΚ με τον διασωστικό σκύλο Βίκτωρα.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης προβλήθηκε ολιγόλεπτο οπτικοακουστικό υλικό με στιγμιότυπα από πυροσβεστικές επιχειρήσεις.

Ο Κλαδάρχης Πυροσβεστικών Επιχειρήσεων Α.Π.Σ Υποστράτηγος Αθανάσιος Μπαλάφας, στην ομιλία του δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους διοργανωτές της εκδήλωσης για την τιμητική διάκριση και τόνισε μεταξύ άλλων: «[…] το τιμητικό αυτό βραβείο ανήκει όχι μόνο σε εμάς που είμαστε εδώ σήμερα, αλλά στο σύνολο των στελεχών του Πυροσβεστικού Σώματος που με αυταπάρνηση και μεθοδικότητα εργάζονται προς όφελος του κοινωνικού συνόλου, για να είναι οι πολίτες αυτής της χώρας ασφαλείς και ο δασικός μας πλούτος προστατευμένος […]».

Η τελετή απονομής των βραβείων του 2023, πραγματοποιήθηκε υπό τις αιγίδες, του Υπουργείου Ανάπτυξης, του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης, του ΣΕΒ Σύνδεσμος Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών, του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Καινοτόμων Εφαρμογών Ελλάδας (ΣΕΚΕΕ) και του Ελληνικού Ινστιτούτου Επιχειρηματικότητας και Αειφόρου Ανάπτυξης (ΙΕΑ).

Φωτογραφία

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis