Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
Κασσελάκης
20:15 | 01/09/2023

Ερωτήματα προκαλεί η πληροφορία ότι ο υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, κυκλοφορεί με αστυνομικούς συνοδούς η οποία φέρεται να επιβεβαιώνεται απο αστυνομικές πηγές.

Ο 35χρονος επιχειρηματίας και υποψήφιος πρόεδρος του κόμματος της αριστεράς, πλέον συνοδεύεται από αστυνομικούς τόσο αυτός ο σύντροφος του.

Διαβάστε επίσης

Σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ, έχουν διατεθεί στον κ. Κασσελάκη, τρεις αστυνομικοί για φύλαξη και ένα υπηρεσιακό όχημα της ΕΛΑΣ με οδηγό.

Όχημα με οδηγό άλλα και αστυνομικοί για φύλαξη έχουν διατεθεί και στον σύντροφο του υποψήφιου πρόεδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Tyler McBeth. Μέχρι στιγμής, δεν έχει διευκρινιστεί αν η αστυνομική συνοδεία δόθηκε επειδή κινδυνεύει ως υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ή ως επιχειρηματίας, καθώς δεν είναι βουλευτής.

Το όλο θέμα αποκτά άλλη διάσταση, καθώς σύμφωνα πάντα με αστυνομικές πηγές ο ίδιος ο κ. Κασσελάκης δεν υπέβαλλε σχετικό αίτημα στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.

Την ίδια στιγμή σύμφωνα με κύκλους πό το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, ο κ. Κασσελάκης υπέβαλλε σχετικό αίτημα ως υποψήφιος για πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και από τα αρμόδια όργανα της ΕΛΑΣ, αποφασίστηκε ότι θα του χορηγηθούν αστυνομικοί για φύλαξη μέχρι το πέρας της διαδικασίας για την εκλογή προέδρου του κόμματος.

Προφανώς και υπάρχουν περιπτώσεις που μπορεί να κρίνει η αστυνομία ότι κάποιος χρειάζεται φύλαξη, όταν συντρέχουν λόγοι.

Όμως ποιοι είναι αυτοί για να αποφασιστεί η αστυνομική συνοδεία τόσο στον Στέφανο Κασσελάκη όσο και στον σύντροφο του, δεν έχει απαντηθεί, τουλάχιστον δημοσίως. Σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ, τα άτομα που απασχολούνται συνολικά προσεγγίζουν τα 15 καθώς απασχολούνται αστυνομικοί και για 24ωρη φύλαξη της οικείας του κ. Κασσελάκη.

Πηγή:  flash.gr

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis