Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
16:19 | 10/02/2025

Πυροτεχνουργοί του Στρατού έχουν εισέλθει εδώ και λίγη ώρα στο εργαστήριο στου Γόννους της Λάρισας, όπου δολοφονήθηκαν δυο άνθρωποι, πριν ο δράστης δώσει τέλος στη ζωή τους.

Οι πυροτεχνουργοί θα εξετάσουν και θα απομακρύνουν με ασφάλεια τα εκρηκτικά που έχουν εντοπιστεί μέσα στον χώρο του 60χρονου δράστη και αυτόχειρα.

 
Διαβάστε επίσης

Εντωμεταξύ, σύμφωνα με πληροφορίες από την ιατροδικαστική εξέταση των θυμάτων διαπιστώνεται, πως ο 60χρονος τους πυροβόλησε εξ επαφής. Το πρώτο θύμα φέρει διαμπερές τραύμα στο κεφάλι, πιθανότατα από καλάσνικοφ , ενώ το δεύτερο φέρει δυο τραύματα (σε θώρακα και κεφάλι) από το 38άρι πιστόλι, με το οποίο αυτοκτόνησε, μετά από αρκετές ώρες ο δράστης.

Σύμφωνα πάντα με την ιατροδικαστική εκτίμηση, οι δολοφονίες πρέπει να έγιναν μεταξύ 11 π.μ. και 1 μ.μ το μεσημέρι του περασμένου Σαββάτου.

ertnews.gr

Policenet.gr © | 2025 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis