Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
Εξειδικευμένος Φακός MAGLITE Mag-Tac ΚΟΡΩΝΑ LED
13:49 | 10/09/2023

Η χρήση φακού καθημερινά σε πολλές εργασίες και καθήκοντα, είναι απαραίτητη.

Εργαλείο για πολλούς επαγγελματίες στα καθήκοντα και στην εργασία τους αλλά το ίδιο απαραίτητο και σε κάθε απαιτητικό χρήστη, σε κάποια δουλειά ή/και σε χόμπι.

Αυτή η ανάγκη όμως, καθιστά σημαντικό το να μας προσφέρει ο φακός που επιλέγουμε, παραπάνω δυνατότητες από απλό φωτισμό.

O φακός SG2LRA6 MAGLITE Mag-Tac 2x CR123 LED με κεφαλή τύπου Κορώνα, σε μαύρο χρώμα,  [ MAGLITE SG2LRA6 Φακός Mag-Tac κορώνα 2x CR123 LED μαύρος – Maglite-shop.gr  ]   είναι σχεδιασμένος και κατασκευασμένος σύμφωνα με τα υψηλότερα πρότυπα και με κορυφαίας ποιότητας υλικά, για να μας προσφέρει όλα αυτά, συνδυαζόμενα με 3 ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ MULTI-MODE:

1. ΣΤΙΓΜΙΑΙΑ λειτουργία. Ανάβει μόνο όσο πιέζεται απο τον χειριστή ο διακόπτης QuickClik, στο πίσω μέρος του φακού.

2. ΜΕΓΙΣΤΗ ισχύς για εξαιρετική φωτεινότητα 320 lumen, με απόσταση δέσμης φωτός έως 193 μέτρα.

3. STROBE λειτουργία, με ακτινοβολία υψηλής ενέργειας και συχνότητα 12 Hz η οποία μπορεί να αποπροσανατολίσει έναν ενδεχόμενο αντίπαλο.

(Όλες οι λειτουργίες είναι επιλεγόμενες απο τον διακόπτη QuickClik)

O φακός SG2LRA6 MAGLITE Mag-Tac 2x CR123 LED με κεφαλή τύπου Κορώνα, σε μαύρο χρώμα,  [ MAGLITE SG2LRA6 Φακός Mag-Tac κορώνα 2x CR123 LED μαύρος – Maglite-shop.gr  ] , είναι ιδανικός για χρήση από επαγγελματίες όπως αστυνομικούς και προσωπικό σωμάτων ασφαλείας και εταιρειών φύλαξης (security), μηχανικούς, τεχνικούς κ.α. , έχοντας Πιστοποίηση απο National Tactical Officers Association (USA) και με σχεδιασμό που διευκολύνει το κράτημα και την χρήση με γάντια.

Φυσικά αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή και  για όσους θέλουν ένα ποιοτικό και αξιόπιστο εργαλείο φορητού φωτισμού, με επιλογές λειτουργίας οι οποίες τους βοηθούν στα καθήκοντα και στις δραστηριότητες τους.

Τον παραλαμβάνετε έτοιμο προς χρήση, με  Κλίπ τσέπης και 2 Χ CR123 αλκαλικές μπαταρίες μέσα στην συσκευασία του.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis