Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
12:19 | 07/04/2024

Εξιχνιάσθηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κοζάνης, υπόθεση απάτης με υπολογιστή, που τελέστηκε σε βάρος 33χρονου ημεδαπού, σε περιοχή της Κοζάνης.

Ειδικότερα, ο 33χρονος κατήγγειλε ότι αρχές Οκτωβρίου του 2022, άγνωστο άτομο αφού επικοινώνησε τηλεφωνικά μαζί του, προσποιούμενο πελάτη της επιχείρησης του πατέρα του, παρουσιάζοντάς του ψευδή γεγονότα ως αληθή, κατάφερε και απέκτησε παράνομα πρόσβαση στο λογαριασμό e-banking της επιχείρησης, ενώ στη συνέχεια μετέφερε συνολικά το χρηματικό ποσό των       -14.000- ευρώ από το λογαριασμό της επιχείρησης σε -4- έτερους τραπεζικούς λογαριασμούς.

Διαβάστε επίσης

Μετά από ενδελεχή έρευνα και κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία τεσσάρων ημεδαπών ηλικίας από 20 έως 38 ετών, οι οποίοι είναι οι κάτοχοι των -4- τραπεζικών λογαριασμών στους οποίους μεταφέρθηκε το προαναφερόμενο χρηματικό ποσό, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία για απάτη με υπολογιστή.

Προανάκριση για την υπόθεση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Κοζάνης, ενώ η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis