Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
κλοπη
13:19 | 09/07/2024

Εξιχνιάστηκαν από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηρακλείου,  τέσσερις (4) υποθέσεις απατών για τις οποίες συνελήφθη ένας ημεδαπός και σε βάρος του σχηματίστηκε σχετική δικογραφία.

Ειδικότερα,  από την εμπεριστατωμένη έρευνα και προανάκριση  της ανωτέρω Υπηρεσίας προέκυψε ότι ο ημεδαπός κατά το χρονικό διάστημα από αρχές Ιουνίου έως και 06.07.2024 διέπραξε τέσσερις περιπτώσεις απατών σε βάρος ηλικιωμένων ατόμων αποσπώντας τους διάφορα χρηματικά ποσά.

Διαβάστε επίσης

Ειδικότερα ο ημεδαπός προσέγγιζε πεζά ηλικιωμένα άτομα και μιλώντας τους με οικείο τρόπο τους έπειθε κατά περίπτωση ότι είναι συγγενής ή γνωστός, ισχυριζόμενος ότι πάσχει από ανίατη ασθένεια και έχει άμεση ανάγκη χρημάτων, εκμεταλλευόμενος τα φιλανθρωπικά αισθήματα και τον οίκτο των παθόντων και  αποσπούσε διάφορα χρηματικά ποσά αποκομίζοντας παράνομο περιουσιακό όφελος.

Από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας εντοπίστηκε και συνελήφθη προχθες (07.07.2024) ο ημεδαπός και στην κατοχή του βρέθηκε μέρος του αφαιρεθέντος χρηματικού ποσού το οποίο αποδόθηκε στους παθόντες.

Η προανάκριση ενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηρακλείου.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis