Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
εξιχνιαση
15:59 | 09/02/2024

Στην εξιχνίαση ανθρωποκτονίας υπερήλικης γυναίκας που έλαβε χώρα τον Σεπτέμβριο του 2022, σε περιοχή του Δήμου Θερμαϊκού, προχώρησαν αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, έπειτα από ενδελεχή διερεύνηση της υπόθεσης.

Ειδικότερα, στις 11-09-2022, αναζητηθείσα η 89χρονη (τότε) ημεδαπή, από συγγενικά της πρόσωπα, εντοπίστηκε νεκρή εντός της οικίας της φέρουσα εξωτερικά κακώσεις, ενώ έλειπαν κοσμήματα που φορούσε (βέρα και χρυσός σταυρός).

Διαβάστε επίσης

Κατά την έρευνα, εξετάστηκε και αξιολογήθηκε το προανακριτικό υλικό, τόσο από την ανωτέρω Υπηρεσία, όσο και από την Υποδιεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος και ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία δύο ατόμων, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία με δόλο και ληστεία από κοινού.

Πρόκειται για δύο ημεδαπούς (αδέρφια) ηλικίας 23 και 27 ετών, για τους οποίους εκδόθηκαν εντάλματα σύλληψης από το Τακτικό Ανακριτικό Τμήμα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης, δυνάμει των οποίων συνελήφθη ο 23χρονος απογευματινές ώρες στις 07-02-2024, ενώ διεξάγονται έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δεύτερου εμπλεκόμενου.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στις αρμόδιες Δικαστικές Αρχές.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis