Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
18:46 | 25/09/2024

Ανακοίνωση της Ένωσης Ειδικών Φρουρών Κεντρικής Μακεδονίας:

Με αφορμή την παρακάτω ευχαριστήρια επιστολή, η οποία εστάλη στην ΓΑΔΘ από συμπολίτη μας και η οποία αποτυπώνει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το σπουδαίο έργο το οποίο επιτελούν οι ομάδες ΟΠΚΕ – ΔΡΑΣΗ Θεσσαλονίκης, ενάντια στην πάταξη της εγκληματικότητας και την διασφάλισης την έννομης τάξης, θέλουμε κι εμείς με την σειρά μας να συγχαρούμε τους συναδέλφους μας ευχόμενοι ταυτόχρονα καλές και ασφαλείς υπηρεσίες.

Διαβάστε επίσης

     Η αναγνώριση του έργου των συναδέλφων μας από τους πολίτες, αποτυπώνεται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο μέσα από τα ειλικρινή αυτά λόγια τα οποία αναγράφονται στην επιστολή.

    Ευτυχώς που το έργο των συναδέλφων μας αναγνωρίζεται από την κοινωνία, καθώς δεν συμβαίνει το ίδιο και από πλευράς της ηγεσίας της ΓΑΔΘ και της Διεύθυνσης Ασφαλείας η οποία συνεχίζει τον δρόμο της απαξίωσης μη προβαίνοντας στην καταβολή των εκτός έδρας αποζημιώσεων στην εν λόγω υπηρεσία, γεγονός το οποίο δεν συμβαίνει με την αντίστοιχη υπηρεσία των Αθηνών.

    Απαξία από την φυσική ηγεσία και υποσχέσεις από την πολιτική ηγεσία, καθώς, παρά τις επανειλημμένες συναντήσεις μας με αυτήν ουδεμία πρόοδος υπήρξε, μονάχα διαβεβαιώσεις πως το ζήτημα θα επιλυθεί άμεσα. Συγχαρητήρια λοιπόν στους συναδέλφους μας, μα και συγχαρητήρια σε όσους απρόσκοπτα συνεχίζουν να τους απαξιώνουν.

Για το Δ.Σ. της Ε.Ε.Φ.Κ.Μ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΠΟΥΡΣΑΪΤΙΔΗΣ ΛΑΖΑΡΟΣ

Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΚΑΛΑΪΤΖΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

1

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis