Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
2
08:59 | 19/08/2023

Ρεπορτάζ: Λαμπρινή-Λίλη Τζίμα

Ευχαριστήρια επιστολή για την πράξη του αστυνομικού Γιάννη Μπήτα, ο οποίος υπηρετεί στο Τμήμα Ασφαλείας Βριλησσίων, έστειλε στο Vn η οικογένεια του συνταξιούχου εκπαιδευτικού, τον οποίο ο αστυνομικός έσωσε από πνιγμο στον ποταμό Αχέροντα πέρυσι το καλοκαίρι.

Διαβάστε επίσης

Στην επιστολή της προς το Vrilissianews η σύζυγος του συνταξιούχου εκπαιδευτικού τόνιζει, μεταξύ άλλων: «η έγκαιρη επέμβαση του αστυνομικού Γιάννη Μπήτα ήταν σωτήρια για τον σύζυγό μου, ο οποίος πνιγόταν στα νερά του ποταμού. Αν ο κ. Μπήτας δεν βρισκόταν στο σημείο και δεν δρούσε ακαριαία δεν θα ήθελα να φαντάζομαι τι θα μπορούσε να είχε συμβεί. Θέλω να τον ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου και να ευχηθώ ό,τι καλύτερο για εκείνον και την οικογένειά του»

Ο αστυνομικός βρισκόταν στις πηγές του ποταμού Αχέροντα με την οικογένειά του, αφού παραθέριζε στην Ήπειρο από την οποία κατάγεται. Ο ηλικιωμένος έχασε την ισορροπία του έπεσε μέσα στον ποταμό και αδυνατούσε να κολυμπήσει. Η σύζυγός του άρχισε να καλεί σε βοήθεια.

Ο αστυνομικός Γιάννης Μπήτας, ο οποίος υπηρετεί στο γραφείο έκδοσης ταυτοτήτων του ΤΑ Βριλησσίων, δεν το σκέφτηκε ούτε στιγμή. Βούτηξε στο νερό με τα ρούχα που φορούσε και κατάφερε να προσεγγίσει τον ηλικιωμένο που το ρεύμα του ποταμού ήδη είχε ξεκινήσει να τον παρασύρει. Με υπερπροσπάθεια κατάφερε να τον βγάλει στην όχθη και να του προσφέρει τις πρώτες βοήθειες.

vrilissianews.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis