Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
19:14 | 15/10/2024

Η παρακάτω επιστολή εστάλει στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του Policenet.gr.

 Την Παρασκευή 04-10-2024 και περί ώρα 16:15 μετέβην εκτάκτως στην οικία της μητέρας μου Γεωργίας Ιωάννου του Αντωνίου γεν. 23/4/1940 , καθότι παρά τις επανειλημμένες κλήσεις μου δεν απαντούσε και είχα ανησυχήσει για την υγεία της λόγω του προχωρημένου της ηλικίας της.

Ανωτέρω οικία βρίσκεται επί της οδού Βεργοβιτσης. αρ. 3-5 , τρίτο όροφο, στην Αθήνα, πλησίον πλατεία Γκύζη. Κατά την άφιξη μου στο σπίτι της μητέρας μου διαπίστωσα ότι δεν ήταν δυνατή η είσοδος καθότι η μητέρα μου για λόγους ασφαλείας είχε τοποθετήσει σύρτη.

Όμως μπορούσα να δω εντός του σπιτιού την μητέρα μου λιπόθυμη στο πάτωμα. Ευθύς αμέσως επικοινώνησα τηλεφωνικώς με τον  Αρχιφύλακα (290280) ΤΣΑΡΟΥΧΗ Παναγιώτη του Χρήστου, ο οποίος είναι γείτονας και τον οποίο γνωρίζω προσωπικά.

Συγκεκριμένα ο εν λόγω αστυνομικός διαμένει ακριβώς δίπλα στο σπίτι της μητέρας μου, στον ίδιο όροφο. Η πρόσβαση στο σπίτι της ήταν δυνατή μόνο από την μπαλκονόπορτα του ό οποίος προσφέρθηκε με αυτοθυσία να πηδήξει από το μπαλκόνι του καθώς ήδη είχα ειδοποιήσει ΕΚΑΒ, Πυροσβεστική και Άμεση Δράση ,και κατόπιν σχετικής συνεννόησης με τον  ΤΣΑΡΟΥΧΗ Παναγιώτη και με τη ρητή συναίνεση μου έθραυσε το τζάμι της μπαλκονόπορτας και μπήκε στο σπίτι της μητέρας μου. 

Ήταν απολύτως απαραίτητη η παρέμβαση του καθότι η μητέρα μου φώναζε από δίπλα επανειλημμένως για βοήθεια. Εισερχόμενος μέσα, ο αστυνομικός καθώς έσπασε την πόρτα , το κύριο μέλημα του ήταν να ανοίξει την εξώπορτα και να μπουν εν συνεχεία, πυροσβέστες και διασώστες του ΕΚΑΒ για την παροχή πρώτων βοηθειών.

Η μητέρα μου διεκομίσθη έπειτα στο νοσοκομείο Ερυθρο Όπως με ενημέρωσαν μετά οι θεράποντες ιατροί έστω και πέντε λεπτά να αργούσαν περαιτέρω τη διακομιδή της μητέρας μου στο νοσοκομείο αυτή μπορεί να ήταν μοιραία. Είχε χτυπήσει σοβαρά στο κεφάλι από την πτώση της.

Θέλω να ευχαριστήσω τον Aρχιφύλακα ΤΣΑΡΟΥΧΗ Παναγιώτη για την πολύτιμη βοήθεια του. Είναι υπόδειγμα καλού αστυνομικού και παράδειγμα προς μίμηση.

                                       Με εκτίμηση

                                  Γεώργιος Ιωάννου

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis