Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
αστυφυλακων
20:10 | 08/07/2024

Τη βεβαιότητα ότι στις 30 Οκτωβρίου 2024 θα βρίσκονται στην Σχολή Αστυφυλάκων Μουζακίου οι πρώτοι 250 δόκιμοι που θα εγκαινιάσουν και την λειτουργία της, εξέφρασε, μιλώντας, στο KarditsaLive.Net, ο δήμαρχος Μουζακίου κ. Φάνης Στάθης.

Μάλιστα, χαριτολογώντας, είπε πως δυστυχώς δεν θα παρελάσουν την 28η Οκτωβρίου, αλλά θα μπορούν όλοι να έλθουν, να τους δουν και να τους χειροκροτήσουν την 25η Μαρτίου.

Διαβάστε επίσης

Με το δήμαρχο Μουζακίου επικοινωνήσαμε με αφορμή την ανακοίνωση από πλευράς του υπουργού Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, της ίδρυσης Σχολής από την νέα χρονιά στην Καστοριά. Αυτό, σημείωσε ο κ. Στάθης δεν διαφοροποιεί σε καμία περίπτωση τον σχεδιασμό. Η Σχολή Αστυφυλάκων στο Μουζάκι θα λειτουργήσει από φέτος, θα φιλοξενήσει 250 δόκιμους από τους 1.300 και πλέον που θα εισαχθούν και θα συνεχίσει να λειτουργεί και τα επόμενα χρόνια.

Ήδη, συνέχισε. έχουν ξεκινήσει παρεμβάσεις στο κτίριο της Μαθητικής Εστίας που θα μετατραπεί στη Σχολή, έχουν έρθει πέντε φορές μηχανικοί του Υπουργείου και υπάρχουν εντός των εγκαταστάσεων συνεργεία τόσο του Δήμου όσο και του υπουργείου. Έχουν καταμεριστεί οι εργασίες και προχωράνε κανονικά και βάσει σχεδιασμού.

Στο σημείο αυτό ρωτήσαμε τον κ. Στάθη τι γίνεται με το νέο Κέντρο Υγείας, με δεδομένο ότι η πρωτοβάθμια δομή λειτουργεί μετά τον "Ιανό" στην Μαθητική Εστία. Σύμφωνα με την απάντησή του υπάρχει επικοινωνία με το υπουργείο Υποδομών προκειμένου να επισπευσθεί η διαδικασία παράδοσης του νέου κτιρίου στον Δήμο, ο οποίος με τη σειρά του θα το παραδώσει στην 5η ΥΠΕ για να ξεκινήσει την λειτουργία του.

Πηγή:  karditsalive.net

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis