Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
20:44 | 10/11/2023

Αποκαλυπτικά στοιχεία έρχονται στο φως, σχετικά με την 59χρονη σπιτονοικοκυρά της Φαίης Μπακογιώργου, η οποία συνελήφθη ως κατηγορούμενη για τη δολοφονία της 23χρονης, μαζί με τη μητέρα και την αδερφή του θύματος.

Οι αποκαλύψεις φανερώνουν τον σκοτεινό ρόλο που έπαιζε η συγκεκριμένη γυναίκα, η οποία εκμεταλλευόταν με απάνθρωπο τρόπο όχι μόνο την άτυχη Φαίη, αλλά και άλλες γυναίκες.

Διαβάστε επίσης

Όπως είπε μιλώντας ο Βασίλης Λαμπρόπουλος στο Mega, μαρτυρίες γειτόνων της 59χρονης αναφέρουν ότι παγίδευε ηλικιωμένες γυναίκες, τις οποίες δήθεν φρόντιζε, βάζοντας λόγια στους συγγενείς τους, ότι είναι ανίκανες και θέλουν να τους κάνουν κακό.

"Ψάρευε" γυναίκες και αλλοδαπούς έξω από δικαστήρια

Επιπλέον δικηγόροι αποκαλύπτουν ότι η συγκεκριμένη γυναίκα έδινε συχνά το "παρών" στα δικαστήρια, όπου αλίευε συνήθως αλλοδαπούς πελάτες για θέματα εικονικών γάμων. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες συναντούσε πολλούς άνδρες αλλοδαπούς σε μία συγκεκριμένη καφετέρια, όπου μαζί με έναν άλλο δικηγόρο ή και περισσότερους μεθόδευαν αυτή τη διαδικασία νομιμοποίησής τους μέσω εικονικών γάμων.

Στην εκπομπή παρουσιάστηκε και ένα ντοκουμέντο που δείχνει τη ληξιαρχική πράξη γάμου του 2020 μεταξύ μίας γυναίκας και ενός αλλοδαπού.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η σπιτονοικοκυρά παρουσιαζόταν ως βοηθός δικηγόρου και "ψάρευε" γυναίκες στο δρόμο ή στα δικαστήρια που είχαν οικονομικά προβλήματα και τους έλεγε "έχω λύση για να βγάλετε χρήματα".

Συγκεκριμένα, η διαδικασία ήταν να πάρει τα έγγραφα των γυναικών και κατόπιν να συνάψει γάμο με αλλοδαπούς με σκοπό να πάρουν τη μονιμότητα στην Ελλάδα. Με τη σειρά τους οι γυναίκες κέρδιζαν χρήματα μέσα από τη διαδικασία.

Μέσα στον κύκλο αυτών των συναντήσεων, η σπιτονοικοκυρά γνώρισε έναν άντρα από τον οποίο η ίδια. μαζί με τη μητέρα και την αδερφή της Φαίης, ζήτησαν να τους βρει σπίτι να νοικιάσουν, δηλώνοντάς του πως είναι συντετριμμένες από τον θάνατό της.

Κατέληξαν τελικά να μην του πληρώνουν τα ενοίκια και να τον απειλούν. Η 59χρονη σπιτονοικοκυρά έχει κατηγορηθεί και για εκβιάσεις και ξυλοδαρμούς πέρα από τις απάτες, τις κλοπές και τις ληστείες.

Η ίδια η σπιτονοικοκυρά έχει δηλώσει: "Εργαζόμουν ως συνεργάτης διάφορων δικηγόρων για χάρη των οποίων διεκπεραίωνα διάφορες διαδικαστικές εργασίες που μου ανέθεταν. Ήμουν η ευεργέτης της Φαίης και της οικογένειάς της. Γυρνούσε στο σπίτι χτυπημένη και φοβόταν να μου πει ποιος τη χτύπησε. Μια φορά είχε πει ότι τη χτύπησε ένας μεθυσμένος Αλβανός στον οποίο κάναμε καταγγελία. Είμαι εξαντλημένη από τη φιλοξενία που τους παρέχω".

www.thetoc.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis