Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
μισθολογικα
11:36 | 10/09/2024

Ανακοίνωση της Π.Ο.ΣΥΦΥ.:

Το  «φορτωμένο» καλάθι των παροχών της Κυβέρνησης, στην 88η Έκθεση Θεσσαλονίκης, περιλάμβανε ενίσχυση των αποδοχών των ενστόλων και αύξηση των παγωμένων εδώ και χρόνια νυχτερινών κατά 0,55 λεπτά την ώρα ή κατά περίπου 20 ευρώ τον μήνα, στο πλαίσιο των προεκλογικών δεσμεύσεων της κυβέρνησης για βελτίωση του βιοτικού επιπέδου των πολιτών και σύγκλιση με την υπόλοιπη Ευρώπη. Το όλο εγχείρημα είναι κατώτερο των αναμενομένων γιατί ο μισθός του Έλληνα Αστυνομικού σε καμία περίπτωση δεν πλησιάζει τον μέσο όρο ενός ομοσπονδιακού Γερμανού αστυνομικού που λαμβάνει 2.365,47€ μηνιαίως χωρίς να υπολογίζονται οι πρόσθετες ώρες νυχτερινής εργασίας και τα όποια οικογενειακά ή άλλα επιδόματα.

Διαβάστε επίσης

Όσο για την βελτίωση του βιοτικού επιπέδου των ενστόλων ας αναλογιστούν που θα χωρέσουν αυτά τα 0,55 λεπτά μέσα στην ακρίβεια που σαρώνει τα εισοδήματα και εξανεμίζει την αγοραστική δύναμη των Ελλήνων Πολιτών στο σύνολό τους.

Και επειδή χορτάσαμε από ψεύτικες υποσχέσεις το δεδομένο είναι πως μπορείς να κοροϊδεύεις λίγους για πολύ καιρό, πολλούς για λίγο, αλλά όχι όλους για όλον τον καιρό, και ο καιρός πλησιάζει.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis