Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
23:24 | 23/07/2024

Λίγο μετά τις 21:00, οι εναέριες πυροσβεστικές δυνάμεις σταμάτησαν να επιχειρούν για την κατάσβεση της φωτιάς στο Σοφικό Κορινθίας.Πλέον, το βάρος «πέφτει» στα επίγεια μέσα τα οποία θα επιχειρούν, όλο το βράδυ.

Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε δασική έκταση, από πτώση κεραυνού, κατά τη διάρκεια ισχυρής καταιγίδας που έπληξε την περιοχή.

Διαβάστε επίσης

Για την κατάσβεση κινητοποιήθηκαν 80 πυροσβέστες με 3 ομάδες πεζοπόρου της 6ης και 9ης ΕΜΟΔΕ, 25 οχήματα, 5 Α/Φ και 2 Ε/Π, υδροφόρες και μηχανήματα της Περιφέρειας Πελοποννήσου και του Δήμου Κορινθίων.

q

Σύμφωνα με το korinthostv.gr, κατά τη διάρκεια της κατάσβεσης από εναέριο μέσο τραυματίστηκε ο πυροσβέστης, υποδιοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κορίνθου, ο οποίος μεταφέρθηκε από την Αντιδήμαρχο Γεωργία Στριμενοπούλου και τον Αντιδήμαρχος Δημήτρη Μανωλάκη στο νοσοκομείο Κορίνθου.

Στο σημείο της πυρκαγιάς βρέθηκαν από την πρώτη στιγμή ο Αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Σωτήρης Μουρίκης, ο Αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας κ. Αναστάσιος Γκιολής, ο Δήμαρχος Κορινθίων κ. Νίκος Σταυρέλης, ο Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας κ Δημήτρης Μανωλάκης, η Αντιδήμαρχος και Αναπληρώτρια Δημάρχου, κα Γεωργία Στριμενοπούλου και ο Πρόεδρος του Δημοτικού Διαμερίσματος Κορίνθου κ.Γιώργος Ρουμελιώτης.

(πηγή φωτογραφιών intimenews)

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis