Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
12:45 | 16/05/2019

Η σειρά που βασίστηκε στα βιβλία του G. R. R. Martin, ολοκληρώνεται την Κυριακή, οκτώ χρόνια μετά την πρεμιέρα της. To Game of Thrones ήταν το απόλυτο τηλεοπτικό φαινόμενο της τελευταίας δεκαετίας, καθώς καθήλωσε εκατομμύρια θεατές παγκοσμίως και έσπασε το ένα ρεκόρ μετά το άλλο.

Η δημοφιλής σειρά του HBO ολοκληρώνεται σε τέσσερις ημέρες και δίνει τέλος στην αγωνία εκατομμυρίων θαυμαστών αποδεικνύοντας ότι πολλές φορές η τηλεόραση μπορεί να ανταγωνιστεί επάξια τον κινηματογράφο.

[custom:google-ads]

Ο όγδοος κύκλος έχει μόλις έξι επεισόδια, τα οποία όμως έχουν μεγαλύτερη διάρκεια. Μέχρι στιγμής, ο τελευταίος κύκλος του Game of Thrones δεν έχει συγκεντρώσει και τις καλύτερες κριτικές καθώς fans και κριτικοί έχουν απογοητευτεί με την εξαιρετικά γρήγορη και συμπιεσμένη πλοκή, την ασυμφωνία των πράξεων των χαρακτήρων σε σχέση με τις προηγούμενες σεζόν και τα σεναριακά κενά που  προκάλεσαν ποικίλες αντιδράσεις.

Στο χωρίς διαλόγους trailer του τελευταίου επεισοδίου, βλέπουμε τον απόηχο της συναρπαστικής  μάχης του Κινγκς Λάντινγκ. Τύριον και Άρυα εμφανίζονται συγκλονισμένοι μέσα στα ερείπια της κατεστραμμένης πόλης, ενώ η νικήτρια Ντενέρις βαδίζει αγέρωχα ως απόλυτη δυνάστρια του βασιλείου του Westeros (της οποίας βέβαια την πρωτεύουσα μόλις κατάκαψε ολοσχερώς).

Στο ίδιο πνεύμα βρίσκονται και οι δύο μόλις φωτογραφίες που έδωσε στη δημοσιότητα το HBO: από τη μία η Ντενέρις δείχνει έτοιμη να διεκδικήσει τον Σιδερένιο Θρόνο (αν αυτός υπάρχει πλέον!) και από την άλλη ο Τύριον φαίνεται εξαιρετικά προβληματισμένος.

 

 

 

 

 

got1.png

got2.png

 

Το μόνο σίγουρο είναι ότι όταν οι πολεμιστές, οι δράκοι και οι υπόλοιποι χαρακτήρες φύγουν τελικά από τις οθόνες μας, θα μας λείψουν.

 

Πηγή: ethnos.gr

 

 

 

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis