Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
 Γεωργία Δεσπολλάρη
22:14 | 04/01/2024

Λίγο πριν την επιστροφή της στην αγωνιστική δράση, η Γεωργία Δεσπολλάρη ταξίδεψε στην Κύπρο για το τελευταίο κομμάτι της προετοιμασίας της. Η αθλήτρια του Μιχάλη Αναγνώστου επέστρεψε από τη Νότιο Αφρική στις 30 Δεκεμβρίου και από τις 4 έως τις 16 Ιανουαρίου θα είναι στη Λευκωσία για το τελευταίο μέρος της χειμερινής περιόδου. Η «χάλκινη» πρωταθλήτρια Ευρώπης στα 800 μ. στην κατηγορία Κ23 θα κάνει τον πρώτο της αγώνα στο τέλος του μήνα στο μίτινγκ που θα γίνει στο Τάμπερε (23/1).

Ο Ομοσπονδιακός προπονητή της Μιχάλης Αναγνώστου μίλησε στην ιστοσελίδα του ΣΕΓΑΣ για τα άμεσα σχέδιά της: 

Διαβάστε επίσης

«Περιμένουμε την τελική απάντηση για τη συμμετοχή της στο μίτινγκ του Τάμπερε, θεωρώ όμως πως θα είναι θετική. Έχουμε κλείσει και το μίτινγκ της Κωνσταντινούπολης (20-21/1), ωστόσο αν και εφόσον γίνει αποδεκτή στο Τάμπερε δε θα αγωνιστεί στην Τουρκία. Η προετοιμασία στη Νότιο Αφρική πήγε πολύ καλά και η Γεωργία είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Θα κάνει μια σειρά από δυνατούς αγώνες με στόχο να ενισχύσει το ράνκινγκ της ενόψει του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος της Ρώμης».

Στο μίτινγκ της Κωνσταντινούπολης θα αγωνιστούν ακόμη ο Χαρίδημος Ξενιδάκης, η Ανθή Κυριακοπούλου και η Μελίσσα Αναστασάκης.

Η Δεσπολλάρη θα είναι παρούσα στις 28/1 στο μίτινγκ του Άμστερνταμ στις και στις 3 Φεβρουαρίου στη διοργάνωση της Γάνδης. Στα αγωνιστικά της πλάνα είναι τόσο το Βαλκανικό Πρωτάθλημα (10/2) της Κωνσταντινούπολης, όσο και το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στο ΣΕΦ (17-18/2).

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis