Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
μισθολογιο
13:21 | 02/05/2024

Ανακοίνωση της Ένωσης Αστυνομικών Βορειοανατολικής Αττικής:

Η αδιανόητη νομοθετική πρωτοβουλία της Κυβέρνησης και του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη για μείωση του ποσού διαμονής, που λαμβάνουν οι αποσπασμένοι αστυνομικοί που μετακινούνται προς «ενίσχυση των Δ/νσεων Ασφαλείας Αττικής, Ασφαλείας Θεσσαλονίκης και Μεταγωγών Δικαστηρίων Αττικής»,  από 104 Ευρώ σε 30 Ευρώ τη μέρα, αν δεν είναι τυπογραφικό ολίσθημα, πρόκειται για μνημειώδη ενέργεια αναχρονισμού.

Διαβάστε επίσης

Δεν είναι δυνατόν μόλις τέσσερις (4) μήνες μετά την κατίσχυση του αρθ. 37 του Ν. 5079/23, να επιχειρείται αυτή η απίθανη μείωση με τον ίδιο Υπουργό, την ίδια Κυβέρνηση και την ίδια Φυσική Ηγεσία. Αυτό όμως που την «αναβιβάζει» σε απολύτως εχθρική και αντιαστυνομική ενέργεια είναι ότι, όπως αναφέρεται στον αιτιολογικό λόγο, είναι η πάταξη της εγκληματικότητας!!!

Δεν γνωρίζουμε ποιος ευφυής νους, είχε αυτή τη σύλληψη κι αυτό το ιδεόγραμμα εν έτει 2024 και μετά από 14 χρόνια απόλυτης ένδειας και εξαθλίωσης. Επί πλέον ο συγκεκριμένος «μαθητευόμενος μάγος» δεν πρέπει να γνωρίζει τίποτε για τον πρόσφατο Ν. 5079/23 και τα όσα αυτός προσπάθησε να εισάγει.

Μεγάλα ερωτήματα εγείρονται και από τον χρόνο, το μέγεθος της περικοπής και τον τρόπο με τον οποίο επιχειρήθηκε η περικοπή. Πως είναι δυνατόν να υποστηρίζεται και να προωθείται εν ψυχρώ μία τέτοια διάταξη, προφανέστατα χωρίς καμία συνάρθρωση των αρμοδίων διοικητικών υπηρεσιών και των αρμοδίων;

Η συγκεκριμένη ενέργεια είναι προφανέστατα κόκκινη γραμμή και η αστυνομική συνδικαλιστική αντίδραση θα είναι σύσσωμη και αποφασιστική.

Γιατί όλα έχουν πλέον κάποιο όριο!

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis