Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
08:59 | 24/10/2024

Ένα φρικτό περιστατικό συνέβη στα Πλατανούλια Τυρνάβου σήμερα Τετάρτη, όπου μια 80χρονη γυναίκα έχασε τη ζωή της μετά από επίθεση που δέχθηκε από περίπου 10 σκυλιά ράτσας Μαλινουά. Τα ζώα, σύμφωνα με πληροφορίες, ήταν δεσποζόμενα και ανήκαν σε οικείο πρόσωπο της. Το τραγικό αυτό συμβάν έχει προκαλέσει σοκ και οργή στην τοπική κοινωνία.

Αποκλειστικό βίντεο ντοκουμέντο που αποτυπώνει την αγριότητα των δεσποζόμενων σκύλων που κατασπάραξαν την ηλικιωμένη:

Διαβάστε επίσης

Όπως αναφέρουν οι πηγές του tirnavospress.gr η άτυχη γυναίκα φαίνεται να χτύπησε ένα από τα σκυλιά που ήταν λυμένα στην αυλή με αποτέλεσμα να δεχτεί επίθεση. Αμέσως της επιτέθηκαν και τα άλλα σκυλιά του σπιτιού και ακολούθησε το μοιραίο γεγονός

Σύμφωνα με κτηνιάτρους πρόκειται για ζώα που είναι φιλικά προς τον άνθρωπο και προκαλεί έκπληξη αυτήν η άσχημη κατάληξη.

Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες του tirnavospress.gr μπροστά στο αποτρόπαιο θέαμα βρέθηκε μια παρέα ανηλίκων που άρχισε να φωνάζει και να ζητά βοήθεια.

Η 80χρονη υπέκυψε στα τραύματά της πριν καταφέρει να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

IMG 1384

Σύμφωνα με πληροφορίες του tirnavospress.gr αρχικά συνελήφθησαν ο γιος και ο άντρας της γυναίκας όμως ο σύζυγος της αφέθηκε τελικά ελεύθερος. 

Η τοπική κοινωνία είναι συγκλονισμένη από το περιστατικό και οι αρχές έχουν ξεκινήσει έρευνες ενώ έχουν ζητήσει από τους κατοίκους να αποφεύγουν το σπίτι καθώς τα ζώα είναι επικίνδυνα.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis