Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
22:00 | 28/02/2022

Από την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ροδόπης σε συνεργασία με την Διεύθυνση Αστυνομίας Ροδόπης τελέστηκε το Σάββατο 26-02-2022 και ώρα 10:00΄  το Ετήσιο Τρισάγιο υπέρ αναπαύσεως  ψυχών των πεσόντων κατά την εκτέλεση του καθήκοντος Αστυνομικών, τηρουμένων όλων των υγειονομικών πρωτοκόλλων που αφορούν στον περιορισμό της διασποράς του covid19.

- Το Τρισάγιο τέλεσε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Ιεράς Μητρόπολης Μαρωνείας και Κομοτηνής, κ.κ. Παντελεήμων.

- Την τελετή τίμησαν με την παρουσία τους, οι βουλευτές Ν. Ροδόπης κ. ΧΑΡΙΤΟΥ Δημήτριος και  κ. ΙΛΧΑΝ Αχμέτ, ο εκπρόσωπος του Δήμου Κομοτηνής Αντιδήμαρχος Κοινωνικών Θεμάτων & Αλληλεγγύης κ. ΜΟΥΡΤΙΔΗΣ Ιωάννης, ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Π.Α.Μ.Θ. Υποστράτηγος κ. ΣΥΡΙΤΟΥΔΗΣ Πασχάλης, ο εκπρόσωπος της Σχολής Αστυφυλάκων Αστυνομικός Υποδιευθυντής  κ. ΚΑΜΠΟΥΡΗΣ Χρήστος, ο Διοικητής της ΧΧΙ Τ.Θ.Τ. Ταξίαρχος κ. ΘΕΟΔΟΣΙΑΔΗΣ Αντώνιος, ο εκπρόσωπος της 29ης Μ/Π ΤΑΞ.ΠΖ Αντισυνταγματάρχης κ. ΟΥΖΟΥΝΑΚΗΣ Χρήστος, ο Διοικητής της Περιφερειακής Διοίκησης Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης Αρχιπύραρχος κ. ΚΟΥΚΟΥΡΑΣ Κωνσταντίνος,  οι εκπρόσωποι της Ένωσης Αξιωματικών Ε.Α. Α.Μ.Θ. κ. ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ Παναγιώτης και κ. ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ Αθανάσιος, ο Αντιπρόεδρος Συνδέσμου Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Ν. Ροδόπης «Η ΑΓΙΑ ΕΙΡΗΝΗ» κ. ΚΕΛΕΣΙΔΗΣ Πέτρος, ο Πρόεδρος Ένωσης Στρατιωτικών Π.Ε Ροδόπης κ. ΟΥΖΟΥΝΑΚΗΣ Χρήστος, ο Γενικός Γραμματέας του Πανελλήνιου Τμήματος της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών (Ι.Ρ.Α.)  κ. ΠΑΠΠΑΣ Βασίλειος και η Πρόεδρος της Τοπικής Διοίκησης Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών (Ι.Ρ.Α.) Ροδόπης κ. ΣΚΕΥΑ Ζωή

- Ακολούθησε ομιλία της Προέδρου της Ένωσής μας κ. ΤΖΑΤΖΑΝΑ Σταυρούλα και προσκλητήριο των πεσόντων κατά την εκτέλεση του καθήκοντος συναδέλφων μας.

- Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε κατάθεση στεφάνων από την Πρόεδρο της Ε.Α.Υ. Ροδόπης κ. ΤΖΑΤΖΑΝΑ Σταυρούλα και τον Αστυνομικό Διευθυντή της Δ.Α. Ροδόπης Ταξίαρχο κ. ΣΕΒΔΥΝΙΔΗ Μιχαήλ.

- Τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή και με τη λήξη αυτής όλοι οι παρευρισκόμενοι εναπόθεσαν από ένα κόκκινο τριαντάφυλλο στο Μνημείο Πεσόντων Αστυνομικών, σε ένδειξη σεβασμού της θυσίας και της μνήμης των Ηρώων μας.

- Ακολούθησε μικρή δεξίωση στην αίθουσα εκδηλώσεων του Αστυνομικού Μεγάρου.

- Οι 139 νεκροί και οι χιλιάδες τραυματίες αστυνομικοί  από το 1984 έως και σήμερα, είναι ο τραγικός απολογισμός που πρέπει να προβληματίσει κάθε αρμόδιο και υπεύθυνο από πλευράς  Πολιτείας και αναγνωριστεί επιτέλους το αυτονόητο, η Επικινδυνότητα δηλαδή του αστυνομικού επαγγέλματος.

 

                                                    ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ

 

ΤΖΑΤΖΑΝΑ Σταυρούλα

6975601800

 

 

Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

ΚΟΥΜΑΝΙΔΗΣ Νικόλαος

6945021214 

 
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis