Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
12:59 | 25/12/2016

Συχνά ακούμε για ιστορίες ενστόλων ανά τον κόσμο που αποτελούν παράδειγμα με τις αξιέπαινες πράξεις τους για όλους μας!

Πρόκειται για πράξεις αγάπης κι ανδρείας!

Πράξεις αυτοθυσίας!

Πράξεις ανθρώπινες!

Πράξεις ενστόλων!

Πράξεις που τις ακούμε και νιώθουμε θαυμασμό!

Πράξεις που όμως γρήγορα ξεχνάμε!

 

Το policenet.gr σας παρουσιάζει σήμερα-όπως κάθε Κυριακή- μια τέτοια ιστορία, μια τέτοια αξιοθαύμαστη ένστολη πράξη αγάπης κι ανδρείας, ώστε να θυμόμαστε και να τιμούμε πάντοτε τους ένστολους αυτούς που απέδειξαν, απόδεικνύουν και θα αποδεικνύουν ότι πάνω απ' όλα πρέπει να είμαστε Άνθρωποι! 

 

Ακολουθεί η αξιέπαινη πράξη Ελλήνων Αστυνομικών:

Η ώρα ήταν λίγο μετά τις 16:00 όταν το κέντρο ζήτησε από την ομάδα να παραλάβει ένα αυτοκίνητο και να το συνοδεύσει Καισαριανή.

Λίγα λεπτά αργότερα ήμασταν εκεί, ήταν εύκολο να καταλάβουμε ποιο αυτοκίνητο ήταν, είχε αναμμένα τα αλάρμ, πατούσε συχνά κόρνα και προσπαθούσε να περάσει γρήγορα. Μπήκαμε μπροστά και αρχίσαμε να ανοίγουμε τον δρόμο. Ταυτόχρονα κι άλλες ομάδες πήγαν σε κεντρικά σημεία και έκαναν ρύθμιση ώστε να μην ¨κολλήσουμε¨στην κίνηση. Λίγο μετά φτάνουμε Καισαριανή, μια γυναίκα σε «ενδιαφέρουσα» κατεβαίνει τα σκαλοπάτια. Μαζί με ένα περιπολικό διαλέγουμε δρομολόγιο. Θα πάμε από Αττική οδό.

Μέσα στην πόλη είμαστε μπροστά εμείς με τις μηχανές. Στην περιφερειακή Υμηττού περνάει μπροστά το περιπολικό και όταν φτάνουμε κοντά στο Χολαργό, ξαναπερνάμε μπροστά για να ελευθερώσουμε το ρεύμα που είχε μπλοκάρει. Εκεί μας περίμενε κι άλλη ομάδα δίνοντας προτεραιότητα στο ρεύμα που ήμασταν εμείς. Φτάνουμε στο ιατρικό κέντρο.

Η ευγνωμοσύνη του συζύγου φαίνεται στα μάτια του. Ελπίζω όλα να πάνε καλά, και να ζήσουν και τα τρία μικρά αγγελούδια που κυοφορούσε η γυναίκα του.

Εύχομαι και ελπίζω, ποτέ κανένας να μην χρειαστεί ξανά κάποια τέτοια βοήθεια. Αν όμως γίνει ξέρω ότι οι συνάδελφοι μου θα κάνουν ότι καλύτερο για να φτάσεις γρήγορα και με ασφάλεια εκεί που θα πάρεις την βοήθεια που χρειάζεσαι.

Καληνύχτα»…

___________

* δημοσιεύτηκε ένα μέρος μόνο από σχόλιο Αστυνομικού

 

Πηγή:  www.nantiareport.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis