Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
08:14 | 07/08/2024

Κείμενο του Προέδρου της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αχαΐας Χάρη Τσίτσικα:

Καθημερινά γινόμαστε αποδέκτες από συναδέλφους όλων των βαθμίδων για την τραγική κατάσταση που έχει περιέλθει η ΔΑ Αχαΐας.

Ο τεράστιος αριθμός αποσπάσεων, οι συνταξιοδοτήσεις και τα κενά οργανικών θέσεων έχουν φέρει μια κατάσταση  επιεικώς απαράδεκτη.

Μόλις αυτές τις ημέρες ακόμα και η ΑΣΦΑΛΕΙΑ Πάτρας μια από τις μεγαλύτερες υπηρεσίες αδυνατεί να βγάλει Αξιωματικό Υπηρεσίας και σε λίγο ακόμα και περιπολία .

Η ΟΠΚΕ Αχαΐας έχει μείνει με 4 άτομα από τα 20 περίπου λόγω αποσπάσεων , τα τμήματα έχουν καταλήξει οι ίδιοι οι Διοικητές να κάνουν αξιωματικοί υπηρεσίας αδυνατώντας να βγάλουν περιπολία ,  η Άμεση Δράση βγάζει ένα περιπολικό στην πρωινή βάρδια ενώ η ΤΡΟΧΑΙΑ Πατρών βγάζει ένα όχημα για την Πατρών Πύργου μέχρι τα όρια με την Ηλεία και για το κέντρο της πόλης , τέλος η ΔΙΑΣ ΑΙΓΙΟΥ οδεύει προς κατάργηση.

Αυτά και αλλά πολλά συνθέτουν την καθημερινότητα στην τρίτη πόλη της Ελλάδας λόγω αποσπάσεων και συνταξιοδοτήσεων .

Αυτή την αστυνομία θελουμε;

Αυτή την ασφάλεια ευαγγελιζόμαστε;

Οι πολίτες έχουν δικαίωμα να ξέρουν και οι συνάδελφοι έχουν δικαίωμα να εργάζονται με ασφάλεια και αξιοπρεπείς συνθήκες. 

Οι επιτυχίες που όλοι επικροτούμε δεν φτάνουν για να καλύψουν τη γύμνια που επικρατεί στις υπηρεσίες. Το αγαθό της ασφαλείας είναι για όλους.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis