Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
18:11 | 01/09/2019

Το παρελθόν δεν αλλάζει, οπότε ας το ξεχάσουμε... 

Ας κοιτάξουμε (σ)το μέλλον. 

Ξέρετε. 

Εκεί όπου υπάρχουν εξελιγμένα ρομπότ, που ταξιδεύουν πίσω στον χρόνο...

[custom:google-ads]

Προσπαθώντας, λοιπόν, να σβήσουμε από τη μνήμη μας τις μαζεμένες «πατάτες» που έχουμε δει από το εξαιρετικό ''Judgment Day'' και μετά (κάποιοι σε σινεμά, κάποιοι σε DVD ή τηλεόραση), ο θρυλικός «Εξολοθρευτής» επιστρέφει με ολόκληρο το trailer της νέας ταινίας, που θα έχει τίτλο ''Terminator: Dark Fate'' και θα κάνει πρεμιέρα τον Νοέμβριο!

Οι άνθρωποι της παραγωγής (με επικεφαλής τον Τζέιμς Κάμερον), ωστόσο, επειδή αναγνωρίζουν τι μπούρδες έχουν κυκλοφορήσει από το 1991 και μετά, θα συνεχίσουν την ιστορία ακριβώς από εκεί: Από την τελευταία, πραγματικά καλή ταινία του «Εξολοθρευτή», σχεδόν 30 χρόνια πριν. Εν ολίγοις, αφού ξεχνάνε εκείνοι, ξεχνάμε και εμείς ό,τι έχουμε δει από τότε και έπειτα και η πλοκή συνεχίζεται, με τη Λίντα Χάμιλτον να επιστρέφει στον ρόλο της Σάρα Κόνορ. Στην καρέκλα του σκηνοθέτη, να σημειώσουμε, κάθεται ο Τιμ Μίλερ του απίθανου ''Deadpool'', οπότε και αυτό είναι ένα πολλά υποσχόμενο νέο.

Ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ, φυσικά, θα φορέσει ξανά τα πέτσινά του στα 72 του χρόνια και εμείς ανυπομονούμε, πλέον, για ένα τελευταίο(;) Hasta la vista, baby...

www.gazzetta.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis