Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
alert
11:35 | 14/09/2024

Υπαστυνόμος της ελληνικής αστυνομίας, ο οποίος διατηρεί κανάλι στο YOUTUBE, συνελήφθη από συναδέλφους του με την κατηγορία της εξύβρισης, απειλής, συκοφαντικής δυσφήμισης και παραβίασης προσωπικών δεδομένων.

Σύμφωνα με σημερίνο δημοσίευμα της ιστοσελίδας  vradini.gr ο 34χρονος αστυνομικός συνελήφθη μετά από μήνυση που υπέβαλε σε βάρος του ιδιοκτήτρια ψητοπωλείου στη Θεσσαλονίκη.

Διαβάστε επίσης

Σύμφωνα με το ενημερωτικό της αστυνομίας, ο νεαρός υπαστυνόμος το απόγευμα της Πέμπτης, εκτός υπηρεσίας, εισήλθε σαν πελάτης στο κατάστημα της 38χρονης, και χωρίς την έγκρισή της με το κινητό του τηλέφωνο, βιντεοσκοπούσε την επωνυμία του καταστήματος και σε ζωντανή μετάδοση στο κανάλι του στο YOUTUBE, σχολίαζε αρνητικά στους θεατές του τα φαγητά, δυσφημίζοντας το ψητοπωλείο, ενώ όταν του έγινε παρατήρηση, εξύβρισε και απείλησε την ιδιοκτήτρια.

Το απόσπασμα από την ζωντανή σύνδεση μέσα από το ψητοπωλείο το ανέβασε στο κανάλι του στο διαδίκτυο, όπου κατηγορεί την ιδιοκτήτρια πως δεν του πήγε στο τραπέζι του, την απόδειξη με την παραγγελία όπως όφειλε.

Η 38χρονη κάλεσε την αστυνομία, οδηγήθηκε ο αστυνομικός στο Τ.Α Παύλου Μελά, όπου υπέβαλε μήνυση και ο 34χρονος υπαστυνόμος συνελήφθη.

Η ιδιοκτήτρια ανέφερε στους αστυνομικούς πως μετά το επεισόδιο με τον Youtuber συνάδελφό τους, άγνωστα άτομα τηλεφωνούσαν στο κατάστημα, τα οποία απειλούσαν και εξύβριζαν την ίδια αλλά και το κατάστημά της.

Ο δράστης συνελήφθη και με προφορική εντολή του Εισαγγελέα Ποινικής Δίωξης ελεύθερος.

πηγή: vradini.gr

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:
'Ενστολοι: Επισημάνσεις για τις τρεις αυξήσεις που θα δουν στη μισθοδοσία τους το επόμενο διάστημα
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis