Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
11:20 | 01/12/2021

Η LEXIS Πληροφορική ΑΕ (www.lexis.gr), αντιπρόσωπος του κορυφαίου παρόχου λύσεων EnterpriseSecurity και Risk Management, Hillstone Networks Inc. (www.hillstonenet.com), παρουσιάζει τη νέα λύση Extended Detection and Response (XDR), Hillstone iSource, με προηγμένες τεχνικές και έξυπνες λειτουργίες για υψηλά επίπεδα προστασίας.

Οι επιχειρήσεις καθημερινά δέχονται απειλές και καλούνται να αντιμετωπίσουν επιθέσεις πολλαπλών σταδίων. Το Hillstone iSource συγκεντρώνει δεδομένα από το συνδεδεμένο εξοπλισμό της επιχείρησης, επιτρέποντας την παρακολούθηση, ανίχνευση, ανάλυση και απόκριση ενάντια στις απειλές. Επιπλέον, μέσω της μηχανής συσχετικής ανάλυσης (correlation analysis), φιλτράρονται οι απειλές χαμηλού ρίσκου και δημιουργείται μια ολοκληρωμένη αναφορά με τα βήματα δράσης.

Σε επίπεδο διαχείρισης, ο χρήστης λαμβάνει χρήσιμη πληροφόρηση και έχει την πλήρη ορατότητα σε πολλαπλά επίπεδα ασφάλειας με σκοπό την πρόληψη πιθανών απειλών που δέχονται οι severs, υπηρεσίες, τα δίκτυα και οι cloudεφαρμογές, μέσω τεχνολογιών τεχνητής νοημοσύνης. Το iSource υλοποιεί ένα πλάνο αποκατάστασης με τη χρήση προσαρμόσιμων playbooks, που καθορίζουν τα βήματα για την επιτυχή απόκριση στα καταγεγραμμένα συμβάντα ασφάλειας, ενώ εξασφαλίζουν αυτοματοποιημένες λειτουργίες ασφάλειας με δυνατότητα υποστήριξης Hillstone Networks και τρίτων κατασκευαστών.

Το Hillstone Networks iSource XDR θα είναι σύντομα διαθέσιμο στην Ελληνική αγορά μέσα από το δίκτυο συνεργατών της LEXIS Πληροφορική. Η συγκεκριμένη λύση προσφέρεται ως VirtualMachineσε τρία διαφορετικά μοντέλα με ταχύτητα 3-15Gbps, δυνατότητα επεξεργασίας συμβάντων 5.000-15.000events/sec με υποστηριζόμενα λειτουργικά συστήματα όπως CentOS, Windows10 και VMwareESXi.

Με εμπειρία άνω των 15 ετών σε έργα ιδιωτικού και δημόσιου τομέα στον κλάδο της ασφάλειας δικτύων, οι πιστοποιημένοι μηχανικοί της LEXIS είναι σε θέση να σχεδιάσουν λύσεις Security για διευρυμένο φάσμα εφαρμογών.

Περισσότερες πληροφορίες: email: [email protected], τηλ. Αθήνας: 210 6777007, τηλ. Θεσ/νίκης: 2310 329350-1.

Ακολουθήστε μας:   facebook_004 greylinkedin_004 greyyoutube_004 greyinstagram_004 grey

Η LEXIS Πληροφορική (www.lexis.gr) συμπλήρωσε πρόσφατα τα τριακοστό πέμπτο έτος της δυναμικής παρουσίας της στην ελληνική αγορά. Αποτελεί μια από τις πιο πεπειραμένες και εξειδικευμένες εταιρείες στο χώρο της μελέτης σύγχρονων τεχνολογιών εφαρμογής security και ολοκλήρωσης ενσύρματων και ασύρματων Τηλεπικοινωνιακών Δικτύων και συστημάτων UPS, με συνεχή ανοδική πορεία από την ίδρυσή της (1986) και ηγετική παρουσία στους τομείς των δραστηριοτήτων της.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis