Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
09:14 | 04/11/2019

Για πολλοστή φορά είμαστε στην ευχάριστη θέση να συγχαρούμε τους συναδέλφους μας που υπηρετούν στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πατρών.

Μια υπηρεσία που παρά την λειψανδρία και τις σοβαρές ελλείψεις εξοπλισμού και οχημάτων καταφέρνει συχνά ισχυρά πλήγματα σε βάρος της εγκληματικότητας και παγιοποιεί το αίσθημα ασφαλείας των Πολιτών της περιοχής μας.

Ειδικότερα μετά το πρωτοφανές περιστατικό εμπρησμού με αυτοσχέδιους εμπρηστικούς μηχανισμούς (βόμβες Molotov) εντός σχολικής μονάδας της περιοχής της Πάτρας, το οποίο έλαβε πανελλήνιες διαστάσεις, οι Αστυνομικοί του Τμήματος Κρατικής Ασφάλειας της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών κατάφεραν, εντός ελάχιστου χρονικού διαστήματος, να εντοπίσουν τους δράστες που δυστυχώς είναι ανήλικοι μαθητές.

Παράλληλα οι Αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών με την συνδρομή των ανδρών της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (ΟΠΚΕ) της ίδιας υπηρεσίας, εξάρθρωσαν εγκληματική οργάνωση η οποία διακινούσε ναρκωτικές ουσίες συλλαμβάνοντας τρείς (3) δράστες, μετά και από καταδίωξη, κατάσχοντας μεγάλη ποσότητα κοκαΐνης. 

                          ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣΟ ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
        ΤΣΙΤΣΙΚΑΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ  ΜΠΑΛΑΣΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis