Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
a
18:00 | 17/03/2024

Το Γραφείο του Κυβερνήτη της πολιτείας Καλιφόρνια των ΗΠΑ αναφέρει ότι οι αιτούντες για το California Highway Patrol έχουν αυξηθεί κατά 94% τον Ιανουάριο του 2024 σε σχέση με τον Ιανουάριο του 2022.

Ο κυβερνήτης Gavin Newsom αποδίδει το αυξημένο ενδιαφέρον για θέσεις αστυνομικών στις πρόσφατες προσπάθειες στρατολόγησης, συμπεριλαμβανομένης της εκστρατείας στρατολόγησης CHP 1000 και μιας νέας διαδικτυακής σειράς προσλήψεων με τίτλο «Cadets».

Διαβάστε επίσης

«Η California Highway Patrol δεν είναι απλώς μία από τις μεγαλύτερες υπηρεσίες επιβολής του νόμου στη χώρα, είναι επίσης η καλύτερη — παρέχοντας απαράμιλλη εξυπηρέτηση και ασφάλεια σε όλους τους Καλιφορνέζους», δήλωσε ο Newsom. «Οι επιτυχημένες προσπάθειες στρατολόγησης της ChP μιλούν για την ποιότητα αυτής της κορυφαίας υπηρεσίας και ενθαρρύνω όλους τους Καλιφορνέζους που επιθυμούν να υπηρετήσουν την πολυποίκιλη πολιτεία μας να απαντήσουν στο κάλεσμα επισκεπτόμενοι το CHPMadeForMore.com».

«Η σημαντική αύξηση του αριθμού των αιτήσεων που έχει λάβει το California Highway Patrol από την έναρξη της εκστρατείας πρόσληψης είναι ενθαρρυντική - πρόκειται σίγουρα για ρεκόρ αιτήσεων τα τελευταία χρόνια», δήλωσε ο επίτροπος του CHP Sean Duryee. "Για να ανταποκριθεί στο κύμα ενδιαφέροντος, το CHP έχει δημιουργήσει για πρώτη φορά τρία τμήματα ταυτόχρονα. Καθώς συνεχίζουμε να υποστηρίζουμε την αποστολή μας να προστατεύουμε τους δρόμους και τις κοινότητες της Καλιφόρνια, το CHP έχει δεσμευτεί να εντοπίζει και να στρατολογεί κατάλληλους υποψηφίους που εκπροσωπούν την Καλιφόρνια και τη διαφορετική δημογραφική σύνθεση της. Καλωσορίζουμε όλους όσους συμμερίζονται την αφοσίωσή μας να συμμετάσχουν μαζί μας για να κάνουμε τη διαφορά".

Η δήλωση από το Γραφείο του Κυβερνήτη ανέφερε: «Το CHP είναι η μεγαλύτερη δημόσια υπηρεσία επιβολής του νόμου στις Ηνωμένες Πολιτείες με περισσότερους από 6.500 ορκωτούς αστυνομικούς σε όλη την Καλιφόρνια. Ως μέρος της επένδυσης 1,1 δισεκατομμυρίων δολαρίων της Καλιφόρνια για τη βελτίωση της δημόσιας ασφάλειας, το 2022, η CHP ξεκίνησε μια πολυετή εκστρατεία προσλήψεων για την κάλυψη 1.000 θέσεων αστυνομικών προσλαμβάνοντας ειδικευμένα άτομα από διαφορετικές κοινότητες της Καλιφόρνια. Τον επόμενο μήνα, μια νέα τάξη με περισσότερους από 100 δόκιμους αναμένεται να αποφοιτήσουν από την Ακαδημία CHP και ο συνολικός αριθμός των ατόμων που εκπαιδεύονται είναι επί του παρόντος 332.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis