Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
Custom Glock 45 – The Dirty Diaper
19:44 | 14/08/2024

Η προσθήκη αυτής της αποκλειστικής περιορισμένης έκδοσης είναι το επόμενο βήμα στη σειρά Camfour Customs καθώς συνεχίζουν να επεκτείνουν τις προσφορές τους.

Ο Brandon Roper, Πρόεδρος της Camfour είπε – «είμαστε ενθουσιασμένοι που προσθέτουμε αυτό το μοναδικό Glock 45 9mm στη σειρά πυροβόλων όπλων Camfour Customs. Συνεργαζόμαστε με την Shark Coast Customs για να φτιάξουμε αυτό το χρωματιστό Glock «Dirty Diaper», όπως το αποκαλούμε, φέρνει μια μοναδική εμφάνιση στη σειρά εξατομικευμένων πυροβόλων όπλων μας με τα οποία κάθε κατάστημα πρέπει να διαθέτει στα ράφια του για να δώσει στους καταναλωτές μεγαλύτερη ποικιλία επί παραγγελία προϊόντων για να επιλέξουν."

Διαβάστε επίσης

Αυτό το Glock 45 σε διαμέτρημα 9mm διαθέτει το «Dirty Diaper» φινίρισμα σε χρώμα πράσινο και καφέ cerakote με ραβδώσεις, κοψίματα για μείωση βάρους και βάση για οπτικά σκοπευτικά, σκελετό από πολυμερές, αμφιδέξια χειριστήρια, φουσκωτό magwell και 3 γεμιστήρες.

Η Camfour, που γιορτάζει πάνω από 70 χρόνια στην επιχείρηση, είναι χονδρέμπορος πυροβόλων όπλων, πυρομαχικών και αξεσουάρ.

Συνεχίζει να αναπτύσσεται προσθέτοντας νέες επωνυμίες, αποκλειστικές εταιρείες και αντιπροσώπους και κατατάσσεται σταθερά ως ένας από τους 10 κορυφαίους διανομείς στον κλάδο.

Πηγή:  guns-gr.blogspot.com

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis