Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
22:14 | 28/09/2024

Η Διεύθυνση Αστυνομίας Πιερίας συμμετέχει στην 13η Εμποροβιοτεχνική Έκθεση  Πιερίας – Κεντρικής Μακεδονίας, που διοργανώνεται από το Επιμελητήριο Πιερίας, για το χρονικό διάστημα από 27-9-2024 έως και 02-10-2024, στον εκθεσιακό χώρο του Δήμου Κατερίνης (οικισμός Ανδρομάχης), με τη λειτουργία πληροφοριακού κέντρου, όπου θα πραγματοποιηθεί δράση για την οδική ασφάλεια.

Τη δράση αυτή αναλαμβάνει το Τμήμα Τροχαίας Κατερίνης, με στόχο την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση των πολιτών σε θέματα οδικής ασφάλειας και σωστής οδηγικής συμπεριφοράς.

Διαβάστε επίσης

Το ενημερωτικό περίπτερο θα λειτουργεί στο πλαίσιο της παραπάνω έκθεσης, τις ώρες από 16.00 έως 23.00, κατά τη διάρκεια της οποίας, πολίτες και μαθητές σχολείων θα έχουν την ευκαιρία, να ξεναγηθούν από εξειδικευμένο αστυνομικό προσωπικό και να ενημερωθούν σχετικά με θέματα κυκλοφοριακής αγωγής, καθώς για τον τεχνολογικό εξοπλισμό που διαθέτουν οι αστυνομικοί, για την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων.

Παράλληλα θα διανέμεται ειδικό έντυπο ενημερωτικό υλικό, που αφορά σε  οδηγίες ορθής συμπεριφοράς κατά την οδήγηση.

Η Διεύθυνση Αστυνομίας Πιερίας καλεί όλους τους πολίτες να επισκεφτούν το πληροφοριακό περίπτερο του Τμήματος Τροχαίας Κατερίνης.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis