Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
16:19 | 28/06/2023

 Τη Δευτέρα 26 Ιουνίου 2023, με αφορμή την παγκόσμια ημέρα κατά των ναρκωτικών ουσιών,  διοργανώθηκε φιλανθρωπικός αγώνας μπάσκετ μεταξύ των ομάδων του Πανελευσινιακού και της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών, στο κλειστό «Παναγιώτης  Βογιατζής».

 Η εκδήλωση στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία, μεταλαμπαδεύοντας στο μεγάλο αριθμό θεατών το  κοινωνικό μήνυμα κατά της χρήσης και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών. Παράλληλα, συγκεντρώθηκαν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης για λογαριασμό του Κέντρου Αγάπης Ελευσίνας – Φιλική Φωλιά.

 Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών η οποία παρευρέθηκε στην εκδήλωση δια αντιπροσωπείας του προεδρείου της, παρέδωσε τη συνεισφορά της στους διοργανωτές και συνεχάρη όσους συμμετείχαν στην αξιέπαινη αυτή πρωτοβουλία.

 Ως Ε.ΑΣ.Υ.Α. μεταφέρουμε τα θερμά συγχαρητήριά μας στη Διοίκηση και στο προσωπικό της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών Αττικής, αφού ανέδειξαν για ακόμη μια χρονιά το κοινωνικό και φιλανθρωπικό πρόσωπο της νευραλγικής αυτής Υπηρεσίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Για το Δ.Σ. της Ένωσης Αθηνών

Ο Πρόεδρος Πάκος Δημοσθένης

Ο Γενικός Γραμματέας Χύτας Κων/νος

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis