Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
Αθήνα, 2  Σεπτεμβρίου 2024     Αρ. Πρωτ.: 201/7     Το Δ.Σ. ΕΑΣ.Υ.Α. θα συμμετάσχει στη Δ.Ε.Θ.  Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών ύστερα από τη συνεδρίαση του Δ.Σ. της, ενημερώνει ότι θα παραστεί δια του Διοικητικού της Συμβουλίου στην Πανελλαδική Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας που διοργανώνουν οι Ομοσπονδίες των Σωμάτων Ασφαλείας την προσεχή Παρασκευή στη Θεσσαλονίκη.  Κάποια στιγμή θα δημοσιοποιήσουμε όλα εκείνα τα τερτίπια με τα οποία προσπαθούν ορισμένοι υπό το πρόσταγμα κάποιων άλλων, να τρενάρουν τη λειτ
19:00 | 02/09/2024

Αθήνα, 2  Σεπτεμβρίου 2024   

Αρ. Πρωτ.: 201/7

 

Το Δ.Σ. ΕΑΣ.Υ.Α. θα συμμετάσχει στη Δ.Ε.Θ.

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών ύστερα από τη συνεδρίαση του Δ.Σ. της, ενημερώνει ότι θα παραστεί δια του Διοικητικού της Συμβουλίου στην Πανελλαδική Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας που διοργανώνουν οι Ομοσπονδίες των Σωμάτων Ασφαλείας την προσεχή Παρασκευή στη Θεσσαλονίκη.

Κάποια στιγμή θα δημοσιοποιήσουμε όλα εκείνα τα τερτίπια με τα οποία προσπαθούν ορισμένοι υπό το πρόσταγμα κάποιων άλλων, να τρενάρουν τη λειτουργία της Ένωσης. Δεν θα το πετύχουν όμως. Η Ένωση θα απαντάει στο πεδίο των αγώνων είτε είναι στο δρόμο, είτε στις κάλπες είτε οπουδήποτε αλλού απαιτείται, σίγουρα όμως όχι στα δικαστήρια που ορισμένοι τη σέρνουν συνεχώς. Η απάντηση θα είναι μεγάλη και θα είναι εκκωφαντική.

Ραντεβού την προσεχή Παρασκευή με όλες τις Ενώσεις και τις Ομοσπονδίες της Χώρας στη Δ.Ε.Θ. για την επίτευξη των δίκαιων και υπερώριμων αιτημάτων μας.

Για το Δ.Σ. της Ένωσης Αθηνών

Ο Πρόεδρος Πάκος Δημοσθένης

Ο Γενικός Γραμματέας Χύτας Κων/νος

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis