Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
ΔΙΑΣ
19:54 | 27/06/2024

Σήμερα, Πέμπτη 27/06/2024 και ώρα 10:00΄ στην οδό Λ. Ποσειδώνος και Ελληνικού 1 στο Ελληνικό, πραγματοποιήθηκε επιμνημόσυνη δέηση στη μνήμη των συναδέλφων μας Ευάγγελου ΝΟΪΔΗ και Αντωνίου ΝΙΚΟΥ υπηρετούντων στην Ομάδα ΔΙ.ΑΣ., οι οποίοι πριν σχεδόν τέσσερα (4) χρόνια έπεσαν εν ώρα καθήκοντος, ενώ κατευθυνόντουσαν, προκειμένου να συνδράμουν, κατόπιν σήματος του Κέντρου της Άμεσης Δράσης στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά, καθώς υπήρχε σε εξέλιξη πυρκαγιά σε χαμηλή βλάστηση με μεγάλο κίνδυνο επέκτασης.

ΔΙΑΣ

Δυο (2) συνάδελφοι οι οποίοι ήταν «κόσμημα» για την Ελληνική Αστυνομία, δυο (2) ήρωες που σε κάθε σήμα του κέντρου ήταν από τους πρώτους που προσπαθούσαν να φτάσουν στο σημείο για να αποτρέψουν μια κλοπή, να σώσουν μια ζωή, να βοηθήσουν έναν άνθρωπο που έχει ανάγκη να πάει γρήγορα στο νοσοκομείο και γενικά να προσφέρουν με κάθε τρόπο, καθώς όπως οι ίδιοι έλεγαν: «…σε κάθε σήμα που λάμβαναν από το Κέντρο αισθανόντουσαν πως προσέτρεχαν για βοήθεια στον πατέρα, την μητέρα, τον αδελφό και την αδελφή τους…».

Με πρωτοβουλία του Δήμου Ελληνικού Αργυρούπολης, προς ικανοποίηση αιτήματος των συναδέλφων μας που υπηρετούν στην ΔΙ.ΑΣ. Ν/Α, τοποθετήθηκε πλησίον του σημείου που έχασαν την ζωή τους οι συνάδελφοί μας, μνημείο προς τιμήν τους, ως ελάχιστος φόρος τιμής στην μνήμη τους.

1

Η πράξη αυτή αποτελεί ηθική δικαίωση για όλους μας και κυρίως για τις οικογένειες των εκλιπόντων συναδέλφων. Προς τούτο συγχαίρουμε τον Δήμαρχο Ελληνικού Αργυρούπολης κ. Ιωάννη ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΤΟ.

Το «παρών», σε μία ιδιαιτέρως συγκινητική εκδήλωση, έδωσαν πλήθος κόσμου, συγγενείς, συνάδελφοι και φίλοι.

1

Τιμή και Δόξα στους πεσόντες εν ώρα υπηρεσίας Αστυνομικούς.

Αιωνία τους η μνήμη.

ΑΘΑΝΑΤΟΙ!!!

1

 

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis