Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
19:44 | 29/06/2023

Πριν από σχεδόν τέσσερα χρόνια, η μητέρα της ηθοποιού Λόρα Ντερν, Νταϊάν Λαντ διαγνώστηκε με πνευμονική νόσο. Η Λαντ, η οποία είναι επίσης ηθοποιός, πίστευε ότι της έμειναν έξι μήνες ζωής - αλλά ο γιατρός είπε ότι οι βόλτες μπορεί να τη βοηθήσουν να αυξήσει την ικανότητα των πνευμόνων της.

Έτσι, κάθε μέρα, μερικές φορές με διαμαρτυρίες της Λαντ οι δυο τους έκαναν περίπατο διάρκειας 15 λεπτών. Για να κάνει τον χρόνο πιο ενδιαφέροντα και συναρπαστικό, η Ντερν έπαιρνε συνέντευξη από τη μητέρα της.

Διαβάστε επίσης

Οι συνομιλίες τους, τις οποίες η Λόρα Ντερν ηχογράφησε για τον εαυτό της και τα παιδιά της, έγιναν βιβλίο με τίτλο «Honey, Baby, Mine: A Mother and Daughter Talk Life, Death, Love (and Banana Pudding)».

Είναι μια συλλογή από βαθιά προσωπικές συνομιλίες από τη βραβευμένη ηθοποιό Λόρα Ντερν και τη γυναίκα που θαυμάζει περισσότερο, τη μητέρα της, τη θρυλική ηθοποιό, Νταϊάν Λαντ, αναφέρεται στην περιγραφή του βιβλίου.

Οι συζητήσεις ήταν οικείες και ειλικρινείς. «Όσο περισσότερο μιλούσαμε και όσο πιο βαθιά και πιο περίπλοκα θέματα μοιραζόμασταν η μητέρα μου γινόταν ολοένα και καλύτερα ...» λέει η ηθοποιός. «Ήταν ένα υπέροχο δώρο» τονίζει.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis