Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
Η νέα τεχνολογία που βοηθάει τις αρχές να προσλαμβάνουν  περισσότερους καταρτισμένους αστυνομικούς
16:47 | 27/01/2024

Τα τελευταία χρόνια, ο τομέας της επιβολής του νόμου φαίνεται να αντιμετωπίζει προβλήματα στελέχωσης, επηρεάζοντας άμεσα τις υπηρεσίες σε όλο τον κόσμο. Ο αριθμός των υποψηφίων με τα κατάλληλα προσόντα που υποβάλλουν αίτηση για αστυνομικές θέσεις έχει μειωθεί, θέτοντας μια αυξανόμενη πρόκληση για την πρόσληψη κατάλληλων ατόμων. Για την αντιμετώπιση αυτού του ζητήματος, οι αρχές έχουν στραφεί στην τεχνολογία ως λύση, με απώτερο στόχο να αυξήσουν γρήγορα τα επίπεδα στελέχωσης τους με κατάλληλους υποψηφίους.

Το BreacherCRM είναι ένα προηγμένο λογισμικό διαχείρισης σχέσεων υποψηφίου (CRM) που εξορθολογίζει τη διαδικασία πρόσληψης των αστυνομικών και συνδέει τις υπηρεσίες με τους κατάλληλους υποψηφίους. Συνδυάζει ισχυρή τεχνολογία, αποδεδειγμένες στρατηγικές μάρκετινγκ και γνώσεις που βασίζονται σε δεδομένα για να βοηθήσει τις υπηρεσίες να βρουν και να προσλάβουν τους καλύτερους νεοσύλλεκτους.

Διαβάστε επίσης

Το BreacherCRM είναι στην ουσία μια πλατφόρμα all-in-one που έχει δημιουργηθεί ειδικά για τις υπηρεσίες επιβολής του νόμου.  Ένας συνταξιούχος υπαρχηγός της αστυνομίας είναι ο ιδρυτής-ιδιοκτήτης της Breacher Recruiting. Έχοντας βιώσει από πρώτο χέρι τη χρονοβόρα και αναποτελεσματική διαδικασία πρόσληψης, συνειδητοποίησε πως θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει την τεχνολογία, ώστε να βοηθήσει τις υπηρεσίες να διαχειριστούν όλες τις φάσεις της προσέλκυσης και της πρόσληψης υποψηφίων.

Το BreacherCRM έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να είναι φιλικό προς το χρήστη. Προσφέρει μια πληθώρα εργαλείων— όλα σε μία πλατφόρμα:

-Προσαρμόσιμος ιστότοπος στρατολόγησης

-Διαχείριση μέσων κοινωνικής δικτύωσης

-Αυτοματοποιημένη διαφήμιση προσέλευσης υποψηφίων

-Οργάνωση συναντήσεων - συνεντεύξεων

-Διαδραστική και ηλεκτρονική εκπαίδευση

-Έντυπα επιστολών και συμβάσεων

-Επώνυμη πύλη υποψηφίων

Το BreacherCRM ξεχωρίζει πραγματικά με το μοναδικό χαρακτηριστικό του, το Ads Launcher. Αυτό το εργαλείο αξιοποιεί τις δυνατότητες της ψηφιακής διαφήμισης για να ενισχύσει τις καμπάνιες προσλήψεων και να προσελκύσει τους κατάλληλους υποψηφίους. 

Στο παρελθόν, οι υπηρεσίες αντιμετώπιζαν μια δύσκολη επιλογή όσον αφορά τη μόχλευση των ψηφιακών διαφημίσεων: έπρεπε είτε να προσλάβουν κάποιον για να χειριστεί την περίπλοκη διαδικασία είτε να πληρώσουν μια μια εταιρεία ψηφιακού μάρκετινγκ. Καμία επιλογή ωστόσο δεν αποδείχθηκε ιδανική.

Σύμφωνα με όλα αυτά, διαπιστώνεται ότι το BreacherCRM είναι ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο στον τομέα των προσλήψεων στο αστυνομικό σώμα. Μάλιστα όλο και περισσότερες υπηρεσίες ειδικά στις ΗΠΑ έχουν αρχίσει να αναζητούν τη συγκεκριμένη πλατφόρμα.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis