Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
15:59 | 05/05/2024

Ένας αστυνομικός στην πόλη Boulder στην πολιτεία Κολοράντο των ΗΠΑ μαχαιρώθηκε στον ώμο όταν αυτός και μερικοί άλλοι αστυνομικοί απάντησαν σε μια κλήση για μια γυναίκα που αρνιόταν να φύγει από ένα παντοπωλείο στο βόρειο κομμάτι της πόλης.

Οι αστυνομικοί έφτασαν στο κατάστημα Lucky's Market γύρω στις 6.30 μ.μ., την 1η Μαΐου, και οι υπάλληλοι τους είπαν ότι η γυναίκα συμπεριφερόταν αλλοπρόσαλλα, ότι μιλούσε παράλογα και ότι είχε λάσπη στο πρόσωπό της.

Διαβάστε επίσης

Σύμφωνα με μια ανάρτηση του Boulder Police Department στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, οι αστυνομικοί μίλησαν με τη γυναίκα για αρκετά λεπτά και προσπάθησαν να την πείσουν ήρεμα να φύγει από το κατάστημα, όταν εκείνη ξαφνικά έβγαλε ένα μαχαίρι.

Εικόνα
1

 

Σε εκείνο το σημείο, η ένοπλη γυναίκα προχώρησε προς τον ένα αστυνομικό, έπεσε σχεδόν πάνω του και τον μαχαίρωσε στον ώμο.

Ενώ ο αστυνομικός έκανε λίγα βήματα πίσω αφού μαχαιρώθηκε, η γυναίκα προχώρησε προς μια γυναίκα αστυνομικό και προσπάθησε να μαχαιρώσει κι αυτήν.

Η γυναίκα τέθηκε υπό κράτηση, εξετάστηκε σε νοσοκομείο της περιοχής και τελικά φυλακίστηκε με αρκετές κατηγορίες να εκκρεμούν εις βάρος της.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis