Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
Ζέττα Μακρή
22:27 | 11/06/2023

Η υποψήφια βουλευτής Μαγνησίας κ. Ζέττα Μ. Μακρή συμμετείχε στη δέηση, που πραγματοποιήθηκε, σήμερα, Κυριακή 11 Ιουνίου 2023, στον Ιερό Ναό  Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Βόλου υπέρ των αποστράτων της Ελληνικής Αστυνομίας, ενώ, αμέσως μετά, παραβρέθηκε στη δεξίωση που παρατέθηκε στην αίθουσα «Ανθυπαστυνόμου Καραπαναγιώτη Γεωργίου» με ανάγνωση της Ημερήσιας Διαταγής του Αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ.

Η 11η Ιουνίου, ημέρα εορτής των Αγίων Πάντων είναι ταυτόχρονα και ημέρα, η οποία θεσπίστηκε από την πολιτεία ως ένδειξη Τιμής και αναγνώρισης του ρόλου και της προσφοράς των Αποστράτων Αστυνομικών στην διαμόρφωση της διαχρονικής εικόνας της Ελληνικής Αστυνομίας.

Διαβάστε επίσης

Η κ. Μακρή δήλωσε ότι δεν θα μπορούσε να μην τιμήσει τα άξια και ικανά στελέχη, γυναίκες και άνδρες αστυνομικούς, ειδικούς φρουρούς, συνοριακούς φύλακες και πολιτικούς υπαλλήλους της Ελληνικής Αστυνομίας, που κατά την διάρκεια της υπηρεσίας τους στο Σώμα ήταν, πάντα, σε ετοιμότητα για την προστασία της πατρίδας και της δημοκρατίας, ενώ, παράλληλα, με τις ικανότητές τους, την συντεταγμένη δράση, αφοσίωση και επαγρύπνησή τους εξέλιξαν και διαμόρφωσαν την νέα, σύγχρονη, αξιόπιστη και εξαιρετικά σοβαρή εικόνα της Ελληνικής Αστυνομίας.

Η κ. Μακρή, τέλος, ευχήθηκε σε όλα τα στελέχη να έχουν, πρωτίστως, υγεία και προσωπική και οικογενειακή ευτυχία.

Πηγή:  formedia.gr

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis