Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΕΧΛΙΒΑΝΑΚΗΣ
09:44 | 29/08/2024

Εδώ και μια βδομάδα σέρνεται ένα θέμα στη Θεσσαλονίκη στοχοποίησης του Προέδρου της ΕΑΥΘ για τις οπαδικές του προτιμήσεις από συγκεκριμένους κύκλους της ΠΑΕ και με διαρροή από "ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ" που πολλάκις φορές επαίρεται των καλών σχέσεων του με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Προσωπικά εμένα, και πιστεύω το 99.9 τοις εκατό των συναδέλφων ανά την επικράτεια δεν ενδιαφέρει αν εγώ είμαι ΑΕΚ-ΑΡΗΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΠΑΟΚ.

Διαβάστε επίσης

Δεν τους αφορά είτε στην υπηρεσιακή μου εργασία, είτε στη συνδικαλιστική μου ιδιότητα, εφόσον ΑΚΈΡΑΙΑ κάνω τη δουλειά μου .

Όλοι θεμιτά έχουμε τις πολιτικές μας πεποιθήσεις,τις οπαδικές μας προτιμήσεις, αλλά ως εκεί.

Στη δουλειά μου εγώ προσωπικά, και ο πρόεδρος που είμαστε στην ίδια διμοιρία δεν αλλάζουμε στάση ανάλογα με τους ποιους έχουμε απέναντι μας.

Άλλοι είναι αυτοί που συμμετέχουν σε οπαδικές εκπομπές ραδιοφωνικές είτε σχολιάζουν με τρόπο που δεν αρμόζει σε ανθρώπινο είδος,όχι σε αστυνομικό εκλεγμένο που εκπροσωπεί συναδέλφους.

Είναι και τόσο προφανές που ο λόγος που χρησιμοποιείται από συγκεκριμένο αθλητικογράφο της πόλης είναι copy paste από αναρτήσεις του συγκεκριμένου ατόμου.

Όλα έχουν και τα όρια τους, όμως μέχρι το σημείο που γίνεσαι επικίνδυνος για την ασφάλεια συγκεκριμένου προσώπου και της οικογένειας του.

Και να ξέρουν λοιπόν όλοι αυτοί που διαρρέουν αυτές τις ανεπαίσχηντες πληροφορίες πως έχουν γνώση οι φύλακες...και πως όταν δίνεις τους ΔΙΚΟΥΣ ΣΟΥ τότε πιο εύκολα δίνεις τους απέναντι....

ΠΕΧΛΙΒΑΝΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

Αντιπρόσωπος ΠΟΑΣΥ

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis