Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
TOTAL WOMAN CARE
13:02 | 02/08/2024

Η Total Woman Care είναι μια ιατρική εταιρεία υψηλών προδιαγραφών και αισθητικής, στελεχωμένη από άριστα εκπαιδευμένο και εξειδικευμένο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, εξοπλισμένη με τον πλέον σύγχρονο ιατρο-τεχνολογικό εξοπλισμό.

Αποστολή μας είναι να σας παρέχουμε τις πλέον σύγχρονές και αποτελεσματικές ιατρικές υπηρεσίες Μαιευτικής-Γυναικολογίας-Αισθητικής και Πλαστικής Χειρουργικής

Στην Total Woman Care, πιστεύουμε ότι κάθε γυναίκα αξίζει να νιώθει υγιής και με αυτοπεποίθηση. Για αυτό παρέχουμε ένα άνετο και υποστηρικτικό περιβάλλον όπου μπορείτε να συζητήσετε ανοιχτά τις ανησυχίες σας και να λάβετε εξατομικευμένη προσοχή. Η ομάδα μας είναι αφοσιωμένη στο να παρέχει τα υψηλότερα πρότυπα φροντίδας και να διασφαλίζει την ικανοποίησή σας με κάθε επίσκεψη.

Η τοποθεσία της Total Woman Care στην καρδιά της Αθήνας – Κηφισίας 312Α – με σύγχρονες εγκαταστάσεις που έχουν σχεδιαστεί για να προσφέρουν μια ήρεμη και φιλόξενη ατμόσφαιρα, επιτρέποντάς σας να χαλαρώσετε και να απολαύσετε τις ιατρικές και αισθητικές υπηρεσίες μας. Δεσμευόμαστε να παραμένουμε στην πρώτη γραμμή των ιατρικών εξελίξεων για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή φροντίδα.

Σκοπός - Όραμα

Η ποιότητα στην Ιατρική δεν είναι αποτέλεσμα συμπτώσεων. Εξασφαλίζεται μέσα από Γνώση, υψηλή κατάρτιση, εξειδίκευση, συνεχή προσπάθεια, σύγχρονο εξοπλισμό και άρτια τεχνική εκτέλεση.

Στην Total Woman Care σεβόμαστε τις αγωνίες, τις ανασφάλειες, τις προσδοκίες, τις ιδιαιτερότητες και τις ανάγκες των ασθενών μας. Η εξατομικευμένη, αποτελεσματική και ανθρώπινη φροντίδα των ασθενών μας είναι δέσμευση για το σύνολο των υπηρεσιών που σας παρέχουμε.

Η ομάδα μας είναι αφοσιωμένη σε αυτόν το σκοπό και το όραμα της TWC.

Ο Χώρος μας

Οι νέοι – υψηλών προδιαγραφών και προσεγμένης αισθητικής χώροι της Total Woman Care συνδυάζουν την υψηλή λειτουργικότητα με την ευχάριστη πολυτέλεια σε ένα ιατρικό περιβάλλον ζεστό και φιλικό προς τις ασθενείς.

Στο χώρο του Γυναικολογικού – Μαιευτικού ιατρείου οι ασθενείς και οι έγκυες μπορούν, να παρακολουθούν ζωντανά σε ξεχωριστές οθόνες τους υπερήχους αλλά και την κολποσκοπική-γυναικολογική εξέταση εφόσον το επιθυμούν.

Μέριμνα έχει δοθεί για τον συνοδό ώστε να κάθεται δίπλα στην έγκυο παρακολουθώντας τον υπέρηχο εμβρύου, αλλά και για τυχόν συγγενείς που συνοδεύουν τους μελλοντικούς γονείς καθώς μπορούν να δουν σε διαμορφωμένο χώρο ζωντανά τον μαιευτικό 3D/4D υπέρηχο.

Έκπτωση 20% για τους αναγνώστες του Policenet.gr:

TOTAL WOMAN CARE

 

TOTAL WOMAN CARE 2

 

Total Woman Care

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 210 6800 108

Email: [email protected]

Website: totalwomancare.gr

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis