Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
Κωνσταντία Δημογλίδου
11:44 | 02/11/2023

Σε 13 συλλήψεις και 60 προσαγωγές προχώρησε η Αστυνομία στη διάρκεια επεισοδίων στην πλατεία Βικτωρίας και στο Μοναστηράκι. Παράλληλα, διατάχθηκε άμεσα κατεπείγουσα διοικητική εξέταση, μετά τη δημοσιοποίηση βίντεο, στο οποίο αστυνομικοί  καταγράφηκαν να χτυπούν άτομο  στην πλατεία Βικτωρίας.

«Καμία επίθεση σε αστυνομικό δεν δικαιολογεί κάποια τέτοια βίαιη πράξη. Οι αστυνομικοί πρέπει να λειτουργούν σύννομα και φυσικά σύμφωνα με τους υπηρεσιακούς κανόνες σε κάθε περίπτωση», τόνισε η Εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛΑΣ Κωνσταντία Δημογλίδου, η οποία κλήθηκε στο ραδιόφωνο του Αθήνα 984, να δώσει απαντήσεις σχετικά με την εμπλοκή της Αστυνομίας στο περιστατικό.

Διαβάστε επίσης

Μιλώντας στον Γιώργο Αποστολίδη η κυρία Δημογλίδου ανέφερε πως «Παρά την απόφαση απαγόρευσης για τις δημόσιες, υπαίθριες συναθροίσεις η οποία είχε εκδοθεί από τις 25 Οκτωβρίου,  συγκεντρώθηκαν χθες άτομα  και στην πλατεία Σημηριώτη στη Νέα Ιωνία, στο σταθμό Πευκάκια, στο  Νέο Ηράκλειο και στο Μοναστηράκι όπου είδαμε κάποιες άσχημες εικόνες, ενώ τα χειρότερα αποφεύχθηκαν χάρη στην άμεση επέμβαση της αστυνομίας.»

Η εκπρόσωπος της ΕΛΑΣ σημείωσε ότι έγιναν 13 συλλήψεις, ενώ πρόσθεσε πως σημειώθηκε και επίθεση σε βάρος αστυνομικών στην πλατεία Βικτωρίας.

 Δείτε περισσότερα στο  athina984.gr

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis