Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
ΚΑΛΛΙΑΚΜΑΝΗς
10:42 | 10/09/2024

«Οι αστυνομικοί νιώθουν ότι ο πρωθυπουργός τους απαξίωσε», δήλωσε ο επίτιμος Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης, μιλώντας στα Παραπολιτικά 90,1 και στην εκπομπή «Γιατί με ξύπνησες πρωί», με τους δημοσιογράφους Βασίλη Σκουρή και Σωτήρη Ξενάκη, κληθείς να σχολιάσει την εξαγγελία του πρωθυπουργού για αυξήσεις 20% στις νυχτερινές υπηρεσίες των αστυνομικών, κατά την ομιλία του στην 88η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.

«Δεν ξέρουμε πού να τα βάλουμε αυτά τα λεφτά, σκεφτόμαστε πώς θα τα επενδύσουμε. Η ώρα στο νυχτερινό ωράριο είναι 2,77€, η αύξηση αυτή 20% είναι μικτά 55 λεπτά, καθαρά κάτω από 40 λεπτά που σημαίνει ότι η αύξηση στο νυχτερινό οκτάωρο του αστυνομικού είναι 3,20€. Είναι αστείο!», είπε αρχικά.

Διαβάστε επίσης

«Οι αστυνομικοί νιώθουν ότι τους απαξίωσε, γιατί από τη μια λέει ότι πρέπει να τιμήσουμε αυτούς τους ανθρώπους που τιμούν το εθνόσημο και γι’ αυτό τους δίνουμε 20% στα νυχτερινά. Καλύτερα να μην τα έδινε, καλύτερα να μας έλεγε ότι σε ένα -δύο χρόνια θα σας δώσουμε μια καλή αύξηση που τη δικαιούστε, παρά αυτός ο εμπαιγμός, γιατί αυτό θύμωσε τους αστυνομικούς. Οι ανακοινώσεις όλων των Ενώσεων είναι φωτιά και λάβρα», επισήμανε.

 

Γιώργος Καλλιακμάνης: Πληροφορούμαι ότι η αντίδραση των αστυνομικών θα είναι δυναμική

Για το επίδομα επικινδυνότητας, ανέφερε: «Και οι 300 στη Βουλή συμφωνούν ότι το επάγγελμα του Αστυνομικού είναι επικίνδυνο. Παρόλο που συμφωνούν, δεν το δίνουν. Λένε ότι δεν έχουμε τη δυνατότητα να το δώσουμε και ότι «θα το δώσουμε σε βάθος χρόνου». Όταν θέλεις να αποφύγεις τον άλλο του λες «σε βάθος χρόνου» που σημαίνει «ποτέ, δεν έχω σκοπό να στο δώσω».

«Πληροφορούμαι ότι η αντίδραση των αστυνομικών θα είναι δυναμική», υπογράμμισε.

Πηγή:  parapolitika.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis