Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ
19:49 | 26/09/2024

Μια σοκαριστική καταγγελία που είδε το φως της δημοσιότητας υποστηρίζει ότι αστυνομικοί στο Αστυνομικό Τμήμα Αγίου Παντελεήμονα βασάνισαν μέχρι θανάτου έναν μετανάστη.

Η καταγγελία έγινε από την ΚΕΕΡΦΑ με ανάρτηση στα social media, όπου δημοσίευσε και φωτογραφίες με τη σορό του άντρα.

Διαβάστε επίσης

Μεταξύ άλλων έγραψε ότι ο νεκρός ονομάζεται Μοχάμεντ Καμράν Ασίκ, πως διέμενε από το 2005 στη χώρα και ότι είχε άδεια παραμονής, ενώ φέρεται να εργαζόταν νόμιμα για χρόνια.

«Βασάνισαν μέχρι θανάτου τον μετανάστη ντελιβερά, Μοχάμεντ Καμράν Ασικ, στο ΑΤ Αγίου Παντελεήμονα. Εκφράζουμε τα συλλυπητήρια μας στη μητέρα, τη σύζυγο και τα τρία παιδιά του Μοχάμεντ Καμράν… Η Αστυνομία επιχειρεί συγκάλυψη, όπως και τώρα, που φτάνουν να καταγράφουν ως άστεγο και ότι δεν μιλάει ελληνικά έναν άνθρωπο με εικοσαετή παραμονή στη χώρα, με άδεια παραμονής από το 201, με συμβόλαιο κατοικίας και σταθερή απασχόληση με εκατοντάδες ένσημα…», ανέφερε η ανάρτηση.

Επίσης, η ΚΕΕΡΦΑ αναφέρει πως «από τις 13 Σεπτέμβρη έως τις 21 Σεπτέμβρη, όταν το ΕΚΑΒ τον παραλαμβάνει νεκρό από το ΑΤ του Αγίου Παντελέημονα, ο Μοχάμεντ Καμράν ζει ένα εξπρές του μεσονυκτίου σε 5 αστυνομικά τμήματα, για να καταλήξει νεκρός στο τελευταίο. Πιο πριν, πέρασε από τα ΑΤ Ομονοίας, Πατησίων, Κολωνού και Ν. Ιωνίας. Σε όλο αυτό το διάστημα, δεν του επετράπη καμία επικοινωνία με τους πολλούς συγγενείς και με τη δικηγόρο του. Είναι τα τμήματα με πλούσιο παρελθόν συνεργασίας με τη Χρυσή Αυγή, με το ΑΤ Αγίου Παντελεήμονα, που είχε μετατραπεί σε κέντρο ομαδικών βασανιστηρίων προσφύγων».

«Στο ΑΤ του Αγίου Παντελεήμονα η συγκάλυψη είναι προκλητική. Τον κρατούσαν στο μόνο σημείο όπου δεν υπάρχουν κάμερες καταγραφής (!!!) και τον εμφανίζουν να προκαλεί καταστροφές στον χώρο…Το ΕΚΑΒ πήγε για πρώτη φορά λίγες ώρες μετά την κράτηση στο ΑΤ Αγίου Παντελεήμονα και αποχώρησε χωρίς να τον μεταφέρει σε κάποιο νοσοκομείο. Τρεις μέρες μετά πώς εμφανίζεται ένα σώμα γεμάτο πληγές που οδηγήθηκε στο θάνατο;», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Πηγή:  newsbeast.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis