Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
12:59 | 16/03/2024

Πραγματοποιήθηκε εχτές Παρασκευή 15/3/2024 συνάντηση των προεδρείων της 'Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ιωαννίνων και 'Ένωσης Αξιωματικών Αστυνομίας Ηπείρου με τον Δήμαρχο Ιωαννίνων κ. Θωμά Μπέγκα.

   Στο πλαίσιο της συνάντησης, πέραν των συγχαρητήριων για την ανάληψη των καθηκόντων του, συζητήθηκε το ζήτημα της μετεγκατάστασης και δημιουργίας ενός νέου, σύγχρονου και λειτουργικού Αστυνομικού Μεγάρου και στην περιοχή μας.

   Κοινή πεποίθηση όλων μας αποτελεί ότι η μεταστέγαση όλων των υπηρεσιών πρέπει να γίνει σε ένα χώρο που εξυπηρετεί τις ανάγκες ενός σύγχρονα οργανωμένου δήμου, δηλαδή ενός σύγχρονου διοικητικού κέντρου.

   Η πρόταση και το πλάνο που διατυπώθηκε εκ μέρους του Δημάρχου για τη συγκέντρωση των υπηρεσιών στο χώρο του στρατοπέδου Βελισσαρίου μας βρίσκει απολύτως σύμφωνους και για το νέο Αστυνομικό Μέγαρο.

   Εκφράζοντας τις ανησυχίες μας για το χρόνο υλοποίησης του εγχειρήματος, ο Δήμαρχος μας διαβεβαίωσε ότι στο επόμενο χρονικό διάστημα θα δρομολογηθούν οι απαραίτητες συναντήσεις με τους συναρμόδιους πολιτικούς και υπηρεσιακούς παράγοντες προκειμένου να εκκίνησουν οι διαδικασίες.

 

                                               -Ο-                                                                       -Ο-

 

                      ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ε.Α.Υ.Ι.                                           ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΝ.ΑΞ.Α.ΗΠ.

 

               ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ Ανέστης                               ΚΟΛΙΟΠΑΝΟΣ Θεόδωρος

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis