Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
18:19 | 30/08/2023

Απόπειρα φόνου έγινε  την Τρίτη 30 Αυγούστου 2023, εναντίον 34χρονου στην οικία όπου διαμένει στη Ξυλοτύμπου.  

Ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αμμοχώστου Στήβ Θεοδούλου ανέφερε ότι το θύμα, που είναι γνωστό στις Αρχές για διάφορες ποινικές υποθέσεις, εντοπίστηκε γύρω στις πέντε και μισή το απόγευμα από συγγενικά του πρόσωπα να κείτεται μέσα σε λίμνη αίματος στο σαλόνι του σπιτιού του, φέροντας σοβαρά τραύματα σε κεφάλι και πρόσωπο. 

Διαβάστε επίσης

«Ο 34χρονος μεταφέρθηκε άμεσα στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας όπου στην πορεία, λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης του και αφού διαπιστώθηκε ότι έφερε πολλαπλά τραύματα κρανίου, μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας όπου κρατείται μέχρι στιγμής στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας και η κατάσταση του θεωρείται εξαιρετικά κρίσιμη.»

Στο «κάδρο» οι προσωπικές περιστάσεις του 34χρονου

Οι ανακριτές του Τμήματος Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Αμμοχώστου και της Υπηρεσίας Εγκληματολογικών Ερευνών του Αρχηγείου Αστυνομίας έχουν ήδη περισυλλέξει διάφορα τεμήρια από τη σκηνή του εγκλήματος, τα οποία θα σταλούν για επιστημονικές εξετάσεις, σε μια προσπάθεια εντοπισμού του δράστη ή των δραστών.

«Τα κίνητρα και τα αίτια εστιάζουν γύρω από τις προσωπικές περιστάσεις του 34χρονου. Στο παρόν στάδιο δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο. Είμαστε στα αρχικά στάδια της διερεύνησης και οι ανακριτές επικεντρώνονται στις προσωπικές περιστάσεις του τραυματία. Υπάρχουν κάποιες πληροφορίες που διερευνόνται.»

Η μαρτυρία της θείας για τον σβανά

Ο 34χρονος εντοπίστηκε από την θεία και την ξαδέλφη του, αιμόφυρτος στο σπίτι του. Συγκεκριμένα ήταν γύρω στις 5:00 το απόγευμα όταν οι δύο γυναίκες μετέβησαν επί τόπου για να προσκαλέσουν τον 34χρονο σε συγγενικό γάμο. Τότε διαπίστωσαν ότι το παράθυρο του σαλονιού ήταν ανοιχτό και ο 34χρονος δεν ανταποκρινόταν στις εκκλήσεις τους.

Τότε η θεία παρατήρησε από το ανοιχτό παράθυρο ότι ο 34χρονος κείτονταν μπρούμυτα στο σαλόνι του σπιτιού, μέσα σε λίμνη αίματος. Αφού ενημέρωσε σχετικά την ξαδέλφη, προσέτρεξε για βοήθεια σε γειτονικό σπίτι όπου διαμένουν συγγενικά πρόσωπα του 34χρονου.

Στη σκηνή κλήθηκαν μέλη της Αστυνομίας και ασθενοφόρο που παρέλαβε τον τραυματία και τον μετέφερε αρχικά στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας. Η θεία του θύματος φέρεται μάλιστα να είπε στους ανακριτές της υπόθεσης ότι διαπίστωσε το σοβαρό τραύμα στο κεφάλι και το πρόσωπο του 34χρονου, ενώ δίπλα από την λίμνη αίματος υπήρχε ένας ματωμένος σβανάς.

πηγη: alphanews.live/cyprus,  iellada.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis