Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
αστυνομία κύπρου
22:02 | 26/11/2023

Ο αρχηγός Αστυνομίας Στέλιος Παπαθεοδώρου απέλυσε πριν λίγες ημέρες συμβασιούχο αστυφύλακα, για παράβαση που αφορά τον περί Προστασίας και Διαχείρισης Άγριων Πτηνών και Θηραμάτων Νόμο.

 

Διαβάστε επίσης

Όπως πληροφορείται το philenews.com, ο εν λόγω συμβασιούχος αστυφύλακας είχε καταγγελθεί εξωδίκως για χρήση προβολέων και κατά συνέπεια εκτυφλωτικών μέσων στις 10 Νοεμβρίου στην Τρεμιθούσα της επαρχίας Πάφου.

O συμβασιούχος αστυφύλακας φέρεται να έλαβε σχετική επιστολή από τον αρχηγό Αστυνομίας, ο οποίος τον πληροφορεί ότι αποφάσισε να τερματίσει την σύμβασή του στη βάση του πιο πάνω αδικήματος.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:  Φωτογραφίες - Αυτή θα είναι πλέον η νέα στολή παραλλαγής των Ενόπλων Δυνάμεων

Πληροφορίες του philenews  αναφέρουν ότι ο αστυφύλακας θα λάβει ένδικα μέσα, καθώς θεωρεί ότι παραβιάστηκαν συνταγματικά του δικαιώματα και ότι δεν είχε την ευκαιρία να δώσει τις δικές του θέσεις.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι από πλευράς του απολυθέντα προβάλλεται η θέση ότι ουδέποτε χρησιμοποίησε προβολείς για σκοπούς θήρευσης και πως ούτε καν το όχημά του έχει τέτοιο μέσο φωτισμού.

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας Χρίστος Ανδρέου σε δηλώσεις που  έκανε  μετά τη δημοσιοποίηση των βασικών παραμέτρων του ρεπορτάζ στο philenews ανέφερε ότι ο συμβασιούχος αστυφύλακας «κλήθηκε και ακούστηκαν οι θέσεις του».

Πρόσθεσε πως γι΄ αυτές ενημερώθηκε σχετικά ο αρχηγός Αστυνομίας. Κατέληξε λέγοντας ότι «ο αρχηγός ενήργησε στη βάση των ισχυόντων κανονισμών».


 ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Αντιεξουσιαστές ανέλαβαν την ευθύνη για την επίθεση σε αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε.

 

 

 

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis