Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
07:59 | 10/10/2023

Σε τραγική κατάσταση βρίσκονται  αστυνομικά οχήματα στη Θεσσαλονίκη. 

Όπως αναφέρει ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης, Θοδωρής Τσαϊρίδης στο TheOpinion.gr, ο στόλος της αστυνομίας στη Θεσσαλονίκη δεν είναι σε καθόλου καλή κατάσταση.

Ο κ. Τσαϊρίδης εξήγησε χαρακτηριστικά ότι «οι ζωές και των αστυνομικών και των πολιτών τίθενται σε κίνδυνο. Γιατί ένα χαλασμένο όχημα κινείται κανονικά στο δρόμο, άρα κινδυνεύουν όλοι».

Αναφερόμενος στην υπολειτουργία των οχημάτων, ισχυρίστηκε ότι κατά καιρούς γίνονται «διάφορες πατέντες. Λόγω της πολυετούς χρήσης του στόλου, κάποια πράγματα δε λειτουργούν καλά. Για αυτό «βρίσκουμε» πατέντες. Έχουμε δει όμως εικόνες να μπάζουν νερά τα περιπολικά, το καλοκαίρι να μη λειτουργούν τα κλιματιστικά με τη θερμοκρασία να αγγίζει εντός του περιπολικού τους 40 βαθμούς».

Ο ίδιος πρόσθεσε ότι «αναφέραμε πολλές φορές τα προβλήματά μας την Ηγεσία αλλά κανείς δεν κάνει κάτι. Κι εμείς αποφασίσαμε να προσφύγουμε δικαστικά».

Τελευταίο περιστατικό που καταγράφηκε είναι ένα λεωφορείο διμοιρίας με σπασμένα φρένα το οποίο κινούταν κανονικά στο δρόμο, παρά τις αναφορές οδηγού και διμοιρίτη το λεωφορείου .

Την είδηση γνωστοποίησε ο Θοδωρής Τσαϊρίδης σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ανέφερε ότι πριν λίγες ημέρες λεωφορείο διμοιρίας ενεπλάκη σε τροχαίο κι αυτό γιατί δεν έπιαναν τα φρένα.

«Παρά τις συνεχόμενες αναφορές οδηγού και διμοιρίτη το λεωφορείου κινούνταν κανονικά
Επειδή η Ηγεσία αδιαφορεί ξεκάθαρα για την σωματική ακεραιότητα των αστυνομικών καθώς και για τις συνθήκες υγιεινής και ασφαλείας αυτών η προσφυγή στην δικαιοσύνη πλέον είναι μονόδρομος», εξηγεί ο Θοδωρής Τσαϊρίδης.

Μάλιστα, στις φωτογραφίες που δημοσιεύει ο ίδιος, φαίνεται η τραγική κατάσταση που επικρατεί στα εν λόγω οχήματα.

Αναλυτικά η ανάρτησή του

« Την ώρα που η ανώτατη Ηγεσία ασχολείται με υφάσματα σκαρπινια τζόκεϊ και τρίχες
Αυτές είναι οι εικόνες από οχήματα στα οποία εκτελούν καθημερινά υπηρεσία αστυνομικοί
Με αυτά θα τολμήσει κάποιος να ασχοληθεί ;

Πριν λίγες μέρες λεωφορείο διμοιρίας ενεπλάκη σε τροχαίο γιατί δεν έπιασαν τα φρένα του λεωφορείου .

Παρά τις συνεχόμενες αναφορές οδηγού και διμοιρίτη το λεωφορείου κινούνταν κανονικά . Επειδή η Ηγεσία αδιαφορεί ξεκάθαρα για την σωματική ακεραιότητα των αστυνομικών καθώς και για τις συνθήκες υγιεινής και ασφαλείας αυτών, η προσφυγή στην δικαιοσύνη πλέον είναι μονόδρομος».

Δείτε τις φωτογραφίες που δημοσίευσε ο κ. Τσαϊρίδης

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis