Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
07:59 | 21/11/2023

Με διαφορά πέντε ωρών και σε απόσταση 50 μέτρων, δύο θανατηφόρα τροχαία δυστυχήματα σημειώθηκαν στη λεωφόρο Συγγρού, στην έξοδο προς Ποσειδώνος, στο ρεύμα προς Πειραιά, στο Δέλτα Φαλήρου.

Τα ξημερώματα στη Λεωφόρο Συγγρού, στο ρεύμα προς Πειραιά (στη θέση Ψαλίδι), αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του λόγω της υψηλής ταχύτητας που είχε αναπτύξει, και για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, προσέκρουσε σε πεζοδρόμιο και σε κολώνες ηλεκτροφωτισμού και έγινε άμορφη μάζα.

Διαβάστε επίσης

Στο σημείο έφτασε η Πυροσβεστική, 10 πυροσβέστες με 3 οχήματα.

Από το αυτοκίνητο ανασύρθηκε νεκρή η 30χρονη συνοδηγός, ενώ ο οδηγός, ηλικία 40-45 ετών, σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA, έχει μεταφερθεί στο νοσοκομείο και η κατάσταση της υγείας του είναι κρίσιμη.

Λόγω του τροχαίου υπήρξε διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην έξοδο της Λ. Συγγρού προς Πειραιά, ενώ λίγο μετά τις 6 το πρωί ο δρόμος άνοιξε.

Προανάκριση για τις συνθήκες του τροχαίου πραγματοποιεί η Τροχαία Καλλιθέας.

Νωρίτερα, λίγο πριν από τα μεσάνυχτα, τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε όταν μηχανή προσέκρουσε στην πίσω αριστερή ρόδα ενός ταξί. Από το σφοδρότητα της σύγκρουσης ο 46χρονος δικυκλιστής εκτινάχθηκε στην άσφαλτο και βρήκε τον θάνατο.

Στο σημείο του τροχαίου έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ όπου παρέλαβε τον αναβάτη χωρίς τις αισθήσεις του.

Η προανάκριση για τις συνθήκες κάτω από τις οποίος έγινε το δυστύχημα βρίσκεται σε εξέλιξη.

newsbomb.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis