Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
11:44 | 27/09/2023

Συναδέλφισσες και συνάδελφοι,

Φίλες και φίλοι,

Αρκετοί οι υποψήφιοι, εν ενεργεία και εν αποστρατεία, συναδέλφισσες και συνάδελφοι που συμμετέχουν στις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές Ά & Β´ βαθμού, τους οποίους εκτιμώ, σέβομαι και σας ζητώ να τους στηρίξουμε, εκφράζοντας σε όλες και όλους τους καλή επιτυχία.

Είναι κάποιες στιγμές όμως, που πέρα από τους τύπους και τα πρωτόκολλα, πρέπει να μιλήσεις από καρδιάς και με το χέρι στην καρδιά.

Αυτό μου συμβαίνει τώρα, από την ώρα που μια άξια συνεργάτιδά μου, η Argyro Malahia, με ενημέρωσε ότι θα θέσει υποψηφιότητα για μια θέση ευθύνης στην Περιφέρεια Αττικής με το συνδυασμό του Νίκου Χαρδαλιά.

Με την Αργυρώ, ειδικότερα, με ενώνουν κοινοί αγώνες στο σωματείο του Πειραιά και δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις για το χαρακτήρα της και για την προσφορά της.

Δεν μπορώ όμως να μην καταθέσω την άποψή μου μιας και το προσκλητήριο μάχης που μας απευθύνει, βρίσκει πλατιά ανταπόκριση.

Με εντυπωσίασε από την πρώτη στιγμή γιατί μέσα στο δυναμισμό που τη διακρίνει, όταν είναι να πάρουμε κάποια απόφαση, πρόσεξα ότι δεν απορρίπτει εύκολα την αντίθετη άποψη. Ακούει τον συνομιλητή και θέλει να μάθει από αυτόν για να τον βοηθήσει. Είναι τολμηρή και δεν διστάζει να ρισκάρει αν είναι για το καλό του συνανθρώπου της. Αποφασίζει με υψηλό αίσθημα ευθύνης, πιστεύει στο δίκαιο του αγώνα που δίνει αλλά διακατέχεται και από μια ανήσυχη περιέργεια για την έκβασή του. Όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα, και στα καλά και στα κακά, θα είναι εκεί.

Ο τόπος μας, χρειάζεται αποφασιστικούς ανθρώπους σε θέσεις ευθύνης. Θέλουμε ανθρώπους να λένε αλήθειες και να προτείνουν λύσεις. Η εποχή που τα προβλήματα στοιβάζονταν κάτω από το χαλί, ανήκει στο παρελθόν.

Στην περιφέρεια της Αττικής που κατοικεί ο μισός πληθυσμός της χώρας και ειδικά στο μεγάλο Λιμάνι στον ευρύτερο Πειραιά, η ζωή των συμπολιτών μας ασφυκτιά. Κανονικότητα δεν μπορεί να είναι η υποβάθμιση της ποιότητας ζωής, αλλά η προοπτική και η ελπίδα ότι υπάρχει μέλλον σε αυτόν τον τόπο. Στον τόπο που γέννησε την ανθρωπιά και τον πολιτισμό, τις αξίες της δημοκρατίας, της αλληλεγγύης και της κοινωνικής προόδου.

 Σας ζητώ λοιπόν, να δώσουμε στην Αργυρώ, την ευκαιρία να παλέψει και από τις επάλξεις της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Αργυρώ σε χρειαζόμαστε και εκεί, γιατί είμαι βέβαιος ότι δεν λησμονείς από πού προέρχεσαι. Έχεις στην καρδιά σου την Ελληνίδα και τον Έλληνα Αστυνομικό και δεν θα τους προδώσεις.

Ας μάθουν επιτέλους και σε αυτά τα …ανώτερα αξιώματα της δημόσιας ζωής ότι και ο Αστυνομικός έχει οικογένεια, έχει μάνα και πατέρα, που αγωνιούν καθημερινά για την ασφάλειά του. Το δικαίωμα στην ασφαλή διαβίωση, δεν κατακτιέται με αέρα κοπανιστό. Θέλει προγράμματα, θέλει χρήματα, θέλει ανθρώπους που να το πονούν και να το διεκδικούν.

Αυτά πιστεύω ότι μπορείς να τα υπηρετήσεις και ως Περιφερειακή Σύμβουλος Τομέα Πειραιά και γι’ αυτό εύχομαι από την καρδιά μου να πετύχεις το στόχο σου.

Καλό αγώνα και με τη νίκη, στην Αργυρώ και σε όλους τους υποψηφίους συναδέλφους μου !

Λιότσος Σπυρίδων

Πρόεδρος Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Πειραιά

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis