Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
gun
17:19 | 22/09/2024

Δύο άνδρες κατηγορούνται ότι λήστεψαν έναν μυστικό αστυνομικό της Σάντα Ρόζα στην πολιτεία Καλιφόρνια των ΗΠΑ υπό την απειλή όπλου κατά τη διάρκεια μυστικής επιχείρησης στη νοτιοανατολική πλευρά της πόλης.

Σύμφωνα με δελτίο τύπου που εκδόθηκε, ο Ulises Vera, 25 ετών, από το Bakersfield, και ο Manuel Cardenas Jr., 28 ετών, από το Fresno, συνελήφθησαν με διάφορες κατηγορίες, μεταξύ των οποίων η ένοπλη ληστεία κατά αστυνομικού.

Διαβάστε επίσης

Κατά τη διάρκεια του περιστατικού δεν τραυματίστηκε κάποιος αστυνομικός. Ο Cardenas, ωστόσο, υπέστη ελαφρά τραύματα και νοσηλεύτηκε σε νοσοκομείο της περιοχής, όπως αναφέρει το Press Democrat.

Περίπου στις 1:30 μ.μ. στο πλαίσιο μιας μυστικής επιχείρησης, ένας αστυνομικός της Ομάδας Έρευνας Ναρκωτικών του τμήματος έπρεπε να αγοράσει 10.000 χάπια φεντανύλης ως χάπια οξυκωδόνης.

Σύμφωνα με το δελτίο τύπου, όταν ο μυστικός αστυνομικός έφτασε στην προγραμματισμένη τοποθεσία, ένα πάρκινγκ, για να ανταλλάξει ένα συγκεκριμένο χρηματικό ποσό με τα πλαστά χάπια, οι δύο ύποπτοι του έστρεψαν όπλο και τον λήστεψαν.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis